притисни ентер »

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог
Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог Белград и Приштина мора целосно да ги нормализираат односите откако постигнаа договор со кој заврши двегодишниот спор за регистарските таблички, изјави денеска италијанскиот министер за надворешни работи Антонио Тајани. „Сега е неопходно да се продолжи патот

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Белград и Приштина мора целосно да ги нормализираат односите откако постигнаа договор со кој заврши двегодишниот спор за регистарските таблички, изјави денеска италијанскиот министер за надворешни работи Антонио Тајани. „Сега е неопходно да се продолжи патот на дијалог и целосно да се нормализираат односите меѓу Белград и Приштина“, наведе Тајани во

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Белград и Приштина мора целосно да ги нормализираат односите откако постигнаа договор со кој заврши двегодишниот спор за регистарските таблички, изјави денеска италијанскиот министер за надворешни работи Антонио Тајани. „Сега е неопходно да се продолжи патот на дијалог и целосно да се нормализираат односите меѓу Белград и Приштина“, наведе Тајани во

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Белград и Приштина мора целосно да ги нормализираат односите откако постигнаа договор со кој заврши двегодишниот спор за регистарските таблички, изјави денеска италијанскиот министер за надворешни работи Антонио Тајани. „Сега е неопходно да се продолжи патот на дијалог и целосно да се нормализираат односите меѓу Белград и Приштина“, наведе Тајани во

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Тајани: Белград и Приштина да ги нормализираат односите и да го продолжат патот на дијалог

Белград и Приштина мора целосно да ги нормализираат односите откако постигнаа договор со кој заврши двегодишниот спор за регистарските таблички, изјави денеска италијанскиот министер за надворешни работи Антонио Тајани. „Сега е неопходно да се продолжи патот на дијалог и целосно да се нормализираат односите меѓу Белград и Приштина“, наведе Тајани во

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Косовската претседателка Вјоса Османи им се заблагодари на американскиот амбасадор во Приштина Џефри Ховениер и на американската влада за активното учество во постигнувањето на договорoт во Брисел за регистарските таблички. „Сакам да му се заблагодарам на американскиот амбасадор Џеф Ховенер и на американската влада за нивниот активен ангажман во постигнувањето

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Косовската претседателка Вјоса Османи им се заблагодари на американскиот амбасадор во Приштина Џефри Ховениер и на американската влада за активното учество во постигнувањето на договорoт во Брисел за регистарските таблички. „Сакам да му се заблагодарам на американскиот амбасадор Џеф Ховенер и на американската влада за нивниот активен ангажман во постигнувањето

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Косовската претседателка Вјоса Османи им се заблагодари на американскиот амбасадор во Приштина Џефри Ховениер и на американската влада за активното учество во постигнувањето на договорoт во Брисел за регистарските таблички. „Сакам да му се заблагодарам на американскиот амбасадор Џеф Ховенер и на американската влада за нивниот активен ангажман во постигнувањето

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Османи: САД активно учествуваа во постигнувањето договор во Брисел

Косовската претседателка Вјоса Османи им се заблагодари на американскиот амбасадор во Приштина Џефри Ховениер и на американската влада за активното учество во постигнувањето на договорoт во Брисел за регистарските таблички. „Сакам да му се заблагодарам на американскиот амбасадор Џеф Ховенер и на американската влада за нивниот активен ангажман во постигнувањето

ОСМАНИ:  Сакам да му се заблагодарам на Ховениер и на САД за активното залагање за договорот на Приштина и Белград за табличките

ОСМАНИ: Сакам да му се заблагодарам на Ховениер и на САД за активното залагање за договорот на Приштина и Белград за табличките

Претседателката на Косово, Вјоса Османи му се заблагодари на амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Приштина, Џефри Ховениер, за договорот што синоќа во Брисел го постигнаа претставниците на Косово и Србија во врска со регистерските таблички на возилата на косовските Срби, јави дописникот на МИА од Приштина. Османи во објава на нејзината