притисни ентер »

Излегувајќи од автосервис, Русинка заврши во река
Излегувајќи од автосервис, Русинка заврши во река

Излегувајќи од автосервис, Русинка заврши во река

Русинка се здобила со полесни повреди, откако со нејзиното возило излегувајќи од автосервис, завршила во блиската река. Поради дефект на кочниците, таа не успеала да го запре автомобилот. Откако сватила дека кочниците не ѝ работат, почнала да вика и бара помош од автомеханичарот. На крајот нејзиниот автомобил движејќи се низ благата долина, заврши

Излегувајќи од автосервис, Русинка заврши во река

Излегувајќи од автосервис, Русинка заврши во река

Русинка се здобила со полесни повреди, откако со нејзиното возило излегувајќи од автосервис завршила во блиската река. Поради дефект на сопирачките, таа не успеала да го запре автомобилот. Откако сфатила дека сопирачките не ѝ работат, почнала да вика и бара помош од автомеханичарот. На крајот нејзиниот автомобил движејќи се низ благата долина, заврши