притисни ентер »

Ги носи поштарот пензиите, а една баба неписмена секогаш става крст како потпис…
Ги носи поштарот пензиите, а една баба неписмена секогаш става крст како потпис…

Ги носи поштарот пензиите, а една баба неписмена секогаш става крст како потпис…

Ги носи поштарот пензиите, а една баба неписмена секогаш става крст како потпис. Еднаш кога поштарот и ја носи пензијата, бабата наместо крст, става круг. Поштарот ја прашува: – Бабо, со години ставаш крст, а сега круг, зошто? – Се разведов синко, па си го вратив моминското презиме!