притисни ентер »

Бебе родено во париското метро доби 25 години бесплатно возење
Бебе родено во париското метро доби 25 години бесплатно возење

Бебе родено во париското метро доби 25 години бесплатно возење

Компанијата за градски превоз во Париз соопшти дека бебето родено во метрото ќе има право на бесплатен превоз во француската престолнина до својата 25 година. Од компанијата наведоа дека бебето било родено вчера во метро во центарот на Париз и поради тоа за краток период бил прекинат сообраќајот. Спасувачките екипи се погрижиле за мајката и детето