притисни ентер »

Зои Блаж стана словенечка снаа - ТАДЕЈ МАТИЈАШИЧ ЈА ЗАПРОСИЛ, ТАА РЕКЛА: “ДА“

Зои Блаж стана словенечка снаа - ТАДЕЈ МАТИЈАШИЧ ЈА ЗАПРОСИЛ, ТАА РЕКЛА: “ДА“

Словенечкиот ракометар Тадеј Матијашич по четири години врска ја побара македонската поп пејачка Зорица Блажева. За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот. Запросувањето се случи во Германија

Зои Блаж стана словенечка снаа

Зои Блаж стана словенечка снаа

Словенечкиот ракометар Тадеј Матијашич по четири години врска ја побара македонската поп пејачка Зорица Блажева. За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот. Запросувањето се случи во Германија

Зои Блаж му кажа „да“ ракометарот Матијашич: За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе

Зои Блаж му кажа „да“ ракометарот Матијашич: За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе

Словенечкиот ракоемтар Тадеј Матијашич по четири години врска ја побара македонската поп пејачка Зорица Блажева. -За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот. Запросувањето се случи во Германија

Зои Блаж стана словенечка снаа: За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе

Зои Блаж стана словенечка снаа: За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе

Словенечкиот ракоемтар Тадеј Матијашич по четири години врска ја побара македонската поп пејачка Зорица Блажева. За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот. Запросувањето се случи во Германија

Македонска пејачка  стана словенска снаа!

Македонска пејачка стана словенска снаа!

За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот.Запросувањето се случи во Германија пред десетина дена, кажав ДА на човекот кој што ме прави да се чувствувам посебна, вели одлично расположената

Запросена во Германија:Македонска пејачка Зои Блаж стана словенечка снаа-кажа ДА!

Запросена во Германија:Македонска пејачка Зои Блаж стана словенечка снаа-кажа ДА!

За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот.Запросувањето се случи во Германија пред десетина дена, кажав ДА на човекот кој што ме прави да се чувствувам посебна, вели одлично расположената