притисни ентер »

Technoimpulse Rocket Z од Русија
Technoimpulse Rocket Z од Русија

Technoimpulse Rocket Z од Русија

Technoimpulse Rocket Z е теренско возило кое е симбиоза на издржлив руски дизајн и корејски дизел мотор за придвижување. Ако некогаш се запрашате како се прави издржливо и вистински употребливо теренско возило, Русите велат дека е потребен квалитетен дизел мотор, во случајов од Хјундаи, пренос на сите четири тркала, да се изработи цврста и висока шасија,