притисни ентер »

Петков и Радев излегуваат од изолација
Петков и Радев излегуваат од изолација

Петков и Радев излегуваат од изолација

Изолацијата на Кирил Петков и Румен Радев може да се укине доколку и двајцата прикажат негативен резултат од ПЦР-тестот, а бидејќи и двајцата имаат засилувачка доза од вакцината, тие автоматски се ослободени од обврската за понатамошен карантин. Петков и Радев прво се самоизолираа, а потоа беа и официјално ставени во карантин, откако на Консултативниот

Петков и Радев излегуваат од изолација

Петков и Радев излегуваат од изолација

Изолацијата на Кирил Петков и Румен Радев може да се укине доколку и двајцата прикажат негативен резултат од ПЦР-тестот, а бидејќи и двајцата имаат засилувачка доза од вакцината, тие автоматски се ослободени од обврската за понатамошен карантин. Петков и Радев прво се самоизолираа, а потоа беа и официјално ставени во карантин, откако на Консултативниот

Премиерот и претседателот на Бугарија денеска излегуваат од изолација

Премиерот и претседателот на Бугарија денеска излегуваат од изолација

Премиерот и претседателот на Бугарија од денеска можат да излезат од карантинот воведен од Регионалниот инспекторат на Софија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, изолацијата на Кирил Петков и Румен Радев може да се укине доколку и двајцата дадат негативен резултат од ПЦР тестот, а бидејќи и двајцата имаат бустер доза од вакцината против Ковид-19,

Петков и Радев излегуваат од изолација

Петков и Радев излегуваат од изолација

Изолацијата на Кирил Петков и Румен Радев може да се укине доколку и двајцата прикажат негативен резултат од ПЦР-тестот, а бидејќи и двајцата имаат засилувачка доза од вакцината, тие автоматски се ослободени од обврската за понатамошен карантин. Петков и Радев прво се самоизолираа, а потоа беа и официјално ставени во карантин, откако на Консултативниот

Арсовски: Од три фактори зависи дали Ковачевски и Петков ќе имаат успех

Арсовски: Од три фактори зависи дали Ковачевски и Петков ќе имаат успех

Арсовски: Од три фактори зависи дали Ковачевски и Петков ќе имаат успех Соња Христовска Угриновска Пред 4 минути Петар Арсовски, аналитичар / Утрински брифинг Има простор за оптимизам за поволен развој на односите меѓу Македонија и Бугарија по средбата на идниот премиери Димитар Ковачевски и неговиот бугарски колега Кирил Петков, но има три фактори

Премиерот и претседателот на Бугарија денеска излегуваат од изолација

Премиерот и претседателот на Бугарија денеска излегуваат од изолација

Премиерот и претседателот на Бугарија од денеска можат да излезат од карантинот воведен од Регионалниот инспекторат на Софија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, изолацијата на Кирил Петков и Румен Радев може да се укине доколку и двајцата дадат негативен резултат од ПЦР тестот, а бидејќи и двајцата имаат бустер доза од вакцината против Ковид-19,

Премиерот и претседателот на Бугарија денеска излегуваат од изолација

Премиерот и претседателот на Бугарија денеска излегуваат од изолација

Премиерот и претседателот на Бугарија од денеска можат да излезат од карантинот воведен од Регионалниот инспекторат на Софија. Како што јави дописникот на МИА од Софија, изолацијата на Кирил Петков и Румен Радев може да се укине доколку и двајцата дадат негативен резултат од ПЦР тестот, а бидејќи и двајцата имаат бустер доза од вакцината против Ковид-19,

Радев и Петков денеска излегуваат од изолација

Радев и Петков денеска излегуваат од изолација

Премиерот и претседателот на Бугарија од денеска можат да излезат од карантинот воведен од Регионалниот инспекторат на Софија. Изолацијата на Кирил Петков и Румен Радев може да се укине доколку и двајцата дадат негативен резултат од ПЦР тестот, а бидејќи и двајцата имаат бустер доза од вакцината против Ковид-19, тие можат да бидат ослободени од обврската