притисни ентер »

Мело е десетти најдобар стрелец во историјата на НБА
Мело е десетти најдобар стрелец во историјата на НБА

Мело е десетти најдобар стрелец во историјата на НБА

Кармело Ентони, еден од најдобрите поентери во историјата на НБА лигата, се искачи на десеттото место, на листата на најдобри стрелци во НБА лигата. Во поразот на Портланд од Атланта 114:123, Кармело постигна 14 поени, со кои дојде до бројката од 27.318 поени во кариерата. До крајот на сезоната, Кармело, може да го „скокне“ и Мосез Мелоун на деветтото

Кармело скокна уште едно место и стигна до ТОП 10 најдобри стрелци во историјата

Кармело скокна уште едно место и стигна до ТОП 10 најдобри стрелци во историјата

Кармело Ентони продолжи да се искачува на листата најдобри стрелци во историјата на НБА лигата. По Тим Данкан, Доминик Вилкинс, Оскар Робертсон и Хаким Олајџувон, кошаркарот на Порлтанд го надмина и Елвин Хејс. Со тоа се смести во ТОП 10 најдобри поентери на сите времиња. One of 10 Carmelo Anthony moved passed Elvin Hayes for 10th all-time on the NBA's

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА-лигата според бројот на поени

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА-лигата според бројот на поени

Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со заштитен знак, удирајќи ја главата со три прста, а потоа ги крена двете раце во знак

Кармело Ентони според бројот на постигнати поени е меѓу десетте најуспешни во историјата на НБА-лигата

Кармело Ентони според бројот на постигнати поени е меѓу десетте најуспешни во историјата на НБА-лигата

Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со заштитен знак, удирајќи ја главата со три прста, а потоа ги крена двете раце во знак

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА-лигата според бројот на поени

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА-лигата според бројот на поени

Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со заштитен знак, удирајќи ја главата со три прста, а потоа ги крена двете раце во знак

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА

Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со заштитен знак, удирајќи ја главата со три прста, а потоа ги крена двете раце во знак

Ентони се најде меѓу десетте најдобри стрелци во НБА

Ентони се најде меѓу десетте најдобри стрелци во НБА

Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со заштитен знак, удирајќи ја главата со три прста, а потоа ги крена двете раце во знак

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА-лигата според бројот на поени

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА-лигата според бројот на поени

Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на НБА-лигата според бројот на поени Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со

Кармело Ентони влезе во историјата

Кармело Ентони влезе во историјата

Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со заштитен знак, удирајќи ја главата со три прста, а потоа ги крена двете раце во знак

НБА: Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на лигата според бројот на поени

НБА: Кармело Ентони влезе во Топ 10 во историјата на лигата според бројот на поени

Кошаркарот на Портланд, Кармело Ентони се искачи на 10. место во историјата на НБА-лигата по постигнати поени во кариерата. На 11 минути и девет секунди пред крајот на втората четвртина против Атланта, Ентони со фаул постигна тројка. Кармело го направи својот гест со заштитен знак, удирајќи ја главата со три прста, а потоа ги крена двете раце во знак