притисни ентер »

Скопје сака да биде Европска престолнина на културата, додека во Петровец се копа канализација
Скопје сака да биде Европска престолнина на културата, додека во Петровец се копа канализација

Скопје сака да биде Европска престолнина на културата, додека во Петровец се копа канализација

Општина Петровец денеска информира дека започнало поставување канализациска мрежа во должина од 450 метри на улица „5“ и крак на улицата во населеното место Петровец. Според соопштението од Општината, проектот ќе се спроведува од 20 до 25 дена, а ќе чини 1.500.000 денари, пари од буџетот на општината. Вакви и слични градежни активности ќе продолжат

Поставување на нова канализациона мрежа во Петровец

Поставување на нова канализациона мрежа во Петровец

Општина Петровец поставува нова канализациона мрежа на ул. 5 во населеното место Петровец во должина од 450 метри. Изведбата на канализационата мрежа ќе биде завршена за 20 до 25 дена, доколку дозволат временските услови. Остануваат само уште 3 улици за н.м. Петровец да биде целосно покриено со канализациона мрежа. Средствата во висина од 1.500 000

Почна поставувањето на канализациска мрежа

Почна поставувањето на канализациска мрежа

Почна поставувањето на канализациската мрежа во должина од 450 метри на улица „5“ и крак на улицата во населеното место Петровец. Финансиските средства, како што соопшти Општината, во целост се обезбедени од буџетот на Општина Петровец и изнесуваат околу 1.500.000 денари. – Проектот се очекува да заврши во период од 20 до 25 дена, доколку временските

Поставување на нова канализациона мрежа на ул.5 во населено место Петровец

Поставување на нова канализациона мрежа на ул.5 во населено место Петровец

Општина Петровец поставува нова канализациона мрежа на ул. 5 во населеното место Петровец во должина од 450 метри. Изведбата на канализационата мрежа ќе биде завршена за 20 до 25 дена, доколку дозволат временските услови. Остануваат само уште 3 улици за н.м. Петровец да биде целосно покриено со канализациона мрежа. Средствата во висина од 1.500 000

Поставување на нова канализациона мрежа на ул.5 во населено место Петровец

Поставување на нова канализациона мрежа на ул.5 во населено место Петровец

Општина Петровец поставува нова канализациона мрежа на ул. 5 во населеното место Петровец во должина од 450 метри. Изведбата на канализационата мрежа ќе биде завршена за 20 до 25 дена, доколку дозволат временските услови. Остануваат само уште 3 улици за н.м. Петровец да биде целосно покриено со канализациона мрежа. Средствата во висина од 1.500 000

Почна поставување канализациска мрежа во Петровец

Почна поставување канализациска мрежа во Петровец

Почна поставување канализациска мрежа во должина од 450 метри на улица „5“ и крак на улицата во населеното место Петровец. Скопје, 22 февруари 2021 (МИА) – Почна поставување канализациска мрежа во должина од 450 метри на улица „5“ и крак на улицата во населеното место Петровец. Финансиските средства, како што соопшти Општината, во целост се обезбедени

Почна поставување канализациска мрежа во Петровец

Почна поставување канализациска мрежа во Петровец

– Почна поставување канализациска мрежа во должина од 450 метри на улица „5“ и крак на улицата во населеното место Петровец. Финансиските средства, како што соопшти Општината, во целост се обезбедени од Буџетот на Општина Петровец и изнесуваат околу 1.500.000 денари. – Проектот се очекува да заврши во период од 20 до 25 денови, доколку временските