притисни ентер »

Коктелот со антитела што го излекува Трамп – втора одбранбена линија за луѓето кои не се вакцинирани
Коктелот со антитела што го излекува Трамп – втора одбранбена линија за луѓето кои не се вакцинирани

Коктелот со антитела што го излекува Трамп – втора одбранбена линија за луѓето кои не се вакцинирани

Резултатите од клиничкото испитување покажуваат дека коктел-терапијата со моноклонски антитела, развиен од производителот на лекови „Регенерон“, обезбедува силна заштита од Ковид-19 кога се дава на луѓе кои живеат со некој кој е заразен со коронавирус. Новите податоци за „Регенерон“ доаѓаат од клиничко испитување во кое учествувале повеќе од 1.500

Коктелот со антитела што го излекува Трамп ќе пристигне во Македонија

Коктелот со антитела што го излекува Трамп ќе пристигне во Македонија

Неделава кај нас треба да стигнат 1.500 пакувања од коктел – инјекцијата со која од ковид – 19 се излекува поранешниот американски претседател Доналд Трамп. Лекот го произведува американската компанија „Регенерон“. Резултатите од клиничкото испитување покажуваат дека коктел-терапијата со моноклонски антитела, развиен од производителот на лекови „Регенерон“,

ДОБРИ ВЕСТ ОД САД: Развиен коктел од антитела кои штитат од Ковид 19

ДОБРИ ВЕСТ ОД САД: Развиен коктел од антитела кои штитат од Ковид 19

Резултатите од клиничкото испитување покажуваат дека коктел со моноклонски антитела, развиен од производителот на лекови „Регенерон“, обезбедува силна заштита од ковид-19 кога се дава на луѓе кои живеат со некој кој е заразен со коронавирус. Новите податоци од „Регенерон“ доаѓаат од клиничко испитување во кое учествувале повеќе од 1.500 луѓе кои живееле