притисни ентер »

Радев ветува дека ќе ги активира сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза во Македонија
Радев ветува дека ќе ги активира сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза во Македонија

Радев ветува дека ќе ги активира сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза во Македонија

Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот од вчерашната седница на Советот за безбедност на Македонија на бугарски државјани да им биде забранет влез во државава, изјави дека ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај, како што истакнува, на оваа антибугарска омраза и хистерија. Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот

Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза, рече Радев

Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза, рече Радев

Фото: Румен Радев/инстаграм Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот од вчерашната седница на Советот за безбедност на бугарски државјани да им биде забранет влез во државава, изјави дека ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај, како што истакнува, на оваа антибугарска омраза и хистерија. -Сега разбирате зошто толку се

Радев: Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза

Радев: Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза

Радев: Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот од вчерашната седница на Советот за безбедност на бугарски државјани да им биде забранет влез во државава, изјави дека ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај, како што истакнува, на оваа

Радев: Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза

Радев: Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза

Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот од вчерашната седница на Советот за безбедност на бугарски државјани да им биде забранет влез во државава, изјави дека ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај, како што истакнува, на оваа антибугарска омраза и хистерија. -Сега разбирате зошто толку се борев правата на македонските

Радев: Ќе активираме европски механизми против антибугарската хистерија во С Македонија

Радев: Ќе активираме европски механизми против антибугарската хистерија во С Македонија

Бидете сигурни дека ќе бидат активирани сите европски механизми, така што ќе може да се заврши оваа анти-бугарска омраза и хистерија, изјави денеска претседателот на Бугарија Претседателот на Бугарија денеска ја коментираше вчерашната одлука на неговиот македонски колега Стево Пендаровски да им забрани влез во државава на еден пратеник од Бугарија

ЌЕ ГИ АКТИВИРАМЕ СИТЕ ЕВРОПСКИ МЕХАНИЗМИ ПРОТИВ АНТИБУГАРСКАТА ХИСТЕРИЈА Радев одговори на идејата да се забрани влезот на одредени бугарски државјани

ЌЕ ГИ АКТИВИРАМЕ СИТЕ ЕВРОПСКИ МЕХАНИЗМИ ПРОТИВ АНТИБУГАРСКАТА ХИСТЕРИЈА Радев одговори на идејата да се забрани влезот на одредени бугарски државјани

Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот од вчерашната седница на Советот за безбедност на бугарски државјани да им биде забранет влез во државава, изјави дека ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај, како што истакнува, на оваа антибугарска омразa и хистерија. – Сега разбирате зошто толку се борев правата на македонските

Радев ќе ги впрегнува „сите европски механизми“ за да запре „антибугарската омраза и хистерија“

Радев ќе ги впрегнува „сите европски механизми“ за да запре „антибугарската омраза и хистерија“

Радев ќе ги впрегнува „сите европски механизми“ за да запре „антибугарската омраза и хистерија“ Ж.Н. Пред 4 секунди Фото: МИА Бугарскиот претседател Румен Радев , по предлогот од вчерашната седница на македонскиот Совет за безбедност со кој на бугарски државјани би им бил забранет влезот во Македонија , изјави дека „ќе се активираат сите европски механизми“