притисни ентер »

Не постои средина: Или ме сакаш, или не ме сакаш – толку е едноставно
Не постои средина: Или ме сакаш, или не ме сакаш – толку е едноставно

Не постои средина: Или ме сакаш, или не ме сакаш – толку е едноставно

Уморна сум од играње игри, а тука ја вклучувам и љубовта. Веќе го надминав она детинесто однесување. Повеќе не сакам да трошам време со луѓе кои не ме сфаќаат сериозно. Кога ќе дојде до врска, сакам сите карти да бидат отворени. Сакам моето срце да биде на дланка и истото го очекувам од мојот партнер. Преку глава ми е од лаги и сплетки и потребен ми