притисни ентер »

Овие жени се како магнет за секој маж
Овие жени се како магнет за секој маж

Овие жени се како магнет за секој маж

Жените кои добиваат сè што ќе посакаат не се нужно фатални убавици, токму спротивното – тоа што ги разубавува доаѓа одвнатре, а не однадвор. Всушнот се работи за три карактеристики кои се привлечни кај секој маж, сакале тоа да го признаат јавно или не. Еве кои се тие карактеристики: Изглед – секако дека тие сакаат жената да изгледа убаво, но без претерување

Овие жени се како магнет за секој маж

Овие жени се како магнет за секој маж

Жените кои добиваат сè што ќе посакаат не се нужно фатални убавици, токму спротивното - тоа што ги разубавува доаѓа одвнатре, а не однадвор. Всушнот се работи за три карактеристики кои се привлечни кај секој маж, сакале тоа да го признаат јавно или не. Еве кои се тие карактеристики: Изглед - секако дека тие сакаат жената да изгледа убаво, но без претерување