притисни ентер »

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат
Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ, која беше одржана во онлајн формат. На 21 и 22 јули во Охрид ќе биде одржана

Чадеж и Азески реизбрани на чело на КИФ

Чадеж и Азески реизбрани на чело на КИФ

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија,Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија, Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ. На 21 и 22 јули во Охрид ќе биде одржана следната седница на Управниот

Чадеж и Азески резибрани на чело со Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Чадеж и Азески резибрани на чело со Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

На 21 и 22 јули во Охрид ќе се разговара за односите со Отворен Балкан и другите регионални иницијативи Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница

КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ Е ВО СИГУРНИ РАЦЕ Нов мандат за Азески и за Чадеж

КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ Е ВО СИГУРНИ РАЦЕ Нов мандат за Азески и за Чадеж

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ, која беше одржана во онлајн формат. На 21 и 22 јули во Охрид ќе биде одржана

Чадеж и Азески реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум во нов мандат

Чадеж и Азески реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум во нов мандат

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ, која беше одржана во онлајн формат. На 21 и 22 јули во Охрид ќе биде одржана

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Добивај вести на Viber Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ, која беше одржана во онлајн формат. На 21 и 22 јули

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ, која беше одржана во онлајн формат. На 21 и 22 јули во Охрид ќе биде одржана

Aзески и Чадеж уште еден мандат ќе го водат Иинвестицискиот форум инициран од Меркел

Aзески и Чадеж уште еден мандат ќе го водат Иинвестицискиот форум инициран од Меркел

Претседателот на Стопанската комора Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ, која беше одржана во онлајн формат. На 21 и 22 јули во Охрид ќе биде одржана следната седница

Aзески и Чадеж уште еден мандат ќе го водат Иинвестицискиот форум инициран од Меркел

Aзески и Чадеж уште еден мандат ќе го водат Иинвестицискиот форум инициран од Меркел

Претседателот на Стопанската комора Бранко Азески и претседателот на Стопанската комора на Србија Марко Чадеж, беа реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум (КИФ) за нов мандат од четири години, на денешната седница на Управниот одбор на КИФ, која беше одржана во онлајн формат. На 21 и 22 јули во Охрид ќе биде одржана следната седница