притисни ентер »

„Ако ја имате инсталирано оваа апликација, веднаш избришете ја – ве снима“
„Ако ја имате инсталирано оваа апликација, веднаш избришете ја – ве снима“

„Ако ја имате инсталирано оваа апликација, веднаш избришете ја – ве снима“

Словачки експерти од безбедносната компанија ESET ги предупредија корисниците дека апликацијата за снимање екран, која инаку ги помина сите безбедносни проверки од Google, стана една од оние што не ги сакате на вашиот уред со нејзиното ажурирање. Апликација за снимање на екранот на Android, наречена iRecorder Screen Recorder, се појави во Google Store

Оваа Android апликација ве снима – веднаш избришете ја!

Оваа Android апликација ве снима – веднаш избришете ја!

Словачки експерти од безбедносната компанија ESET ги предупредија корисниците дека апликација за снимање на екранот, која инаку ги поминала сите безбедносни проверки на Google, стана една од оние што не ги сакате на вашиот уред по нејзиното ажурирање. Апликација за снимање екран на Android уреди, наречена iRecorder Screen Recorder, се појави во Google

Откриена Android апликација која ги снима корисниците, ако ја имате – избришете ја

Откриена Android апликација која ги снима корисниците, ако ја имате – избришете ја

Словачки експерти од безбедносната компанија ESET ги предупредија корисниците дека апликација за снимање на екранот, која инаку ги поминала сите безбедносни проверки на Google, стана една од оние што не ги сакате на вашиот уред по нејзиното ажурирање. Апликација за снимање екран на Android уреди, наречена iRecorder Screen Recorder, се појави во Google

Снимањето на екранот станува поприватно на Android 14

Снимањето на екранот станува поприватно на Android 14

Новата верзија на Android донесува промени и кај снимањето на екранот. Корисниците ќе можат да изберат дали да се снима се или само една апликација, а известувањата нема да бидат прикажани во видеото Бета верзијата на Android 14 е веќе достапна за преземање на одредени мобилни телефони, а покрај разни новитети, ја носи и промената во функцијата за