притисни ентер »

Лекарите предупредуваат на опасна техника за зголемување на пенисот
Лекарите предупредуваат на опасна техника за зголемување на пенисот

Лекарите предупредуваат на опасна техника за зголемување на пенисот

Техниката за зголемување на пенисот наречена jelqing станува сè попопуларна, а лекарите ги предупредуваат мажите за нејзината опасност. Имено, овој тренд подразбира влечење и истегнување на пенисот при делумна ерекција. Некои тврдат дека на овој начин може да се зголеми пенисот и да се продолжи ерекцијата. Но, ова е далеку од вистината бидејќи не постојат