притисни ентер »

Понуда што не се пропушта: Купи Astra и Grandland X со само 3,5 отсто камата
Понуда што не се пропушта: Купи Astra и Grandland X со само 3,5 отсто камата

Понуда што не се пропушта: Купи Astra и Grandland X со само 3,5 отсто камата

Аутомакедонија има понуда што не треба да се пропушти, особено ако сте решени да купите автомобил. ако тоа е Opel тогаш акцијата што сега постои во Аутомакедонија сигурно ќе ве заинтересира. Може да се добијат и дополнителни поволности. Најновата генерација на OPEL ASTRA K и OPEL GRANDLAND X, во соработка домашна финансиска компанија можете да ги добиете

Со Аутомакедонија полесно до нов OPEL со камата од 3,5%

Со Аутомакедонија полесно до нов OPEL со камата од 3,5%

Аутомакедонија објавува специјална акција за најпродаваните модели на OPEL во компактната и SUV класа, со што овие атракктивни модели стануваат многу подостапни за купувачите, а за тие што ќе резервираат и купат возило во моментот на кампањата следува подарок- гратис каско во првата година … Најновата генерација на OPEL ASTRA K и OPEL GRANDLAND X,