притисни ентер »

Градоначалникот на рускиот град Саратов реши да отиде на работа со трамвај и баш тогаш се случи најголемата иронија
Градоначалникот на рускиот град Саратов реши да отиде на работа со трамвај и баш тогаш се случи најголемата иронија

Градоначалникот на рускиот град Саратов реши да отиде на работа со трамвај и баш тогаш се случи најголемата иронија

Законите на Марфи важат за секого, па така и за градоначалникот на Саратов, Михаил Исаев. Токму тој ден трамвајот со број 3 најде да се расипе, па сите патници излегоа да туркаат :).