притисни ентер »

Тешко повреден градежен работник, паднал од обејкт во изградба во Центар
Тешко повреден градежен работник, паднал од обејкт во изградба во Центар

Тешко повреден градежен работник, паднал од обејкт во изградба во Центар

Триесет и двегодишен жител на скопското село Студеничани е тешко повреден додека работел на објект во изградба во близина на трговски центар на подрачјето на Центар. А.Ш. бил пренесен во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ за укажување на лекарска помош. Увид на местото на несреќата извршила екипа од СВР Скопје, а известени се Јавен обвинител и Трудов

Тешко повреден градежен работник, паднал од обејкт во изградба во Центар

Тешко повреден градежен работник, паднал од обејкт во изградба во Центар

Триесет и двегодишен жител на скопското село Студеничани е тешко повреден додека работел на објект во изградба во близина на трговски центар на подрачјето на Центар. А.Ш. бил пренесен во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ за укажување на лекарска помош. Увид на местото на несреќата извршила екипа од СВР Скопје, а известени се Јавен обвинител и Трудов

Тешко повреден градежен работник донесе во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“

Тешко повреден градежен работник донесе во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“

Триесет и двегодишен жител на скопското село Студеничани е тешко повреден додека работел на објект во изградба во близина на трговски центар на подрачјето на Центар. А.Ш. бил пренесен во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ за укажување на лекарска помош. Увид на местото на несреќата извршила екипа од СВР Скопје, а известени се Јавен обвинител и Трудов