притисни ентер »

КСЗД: Мото клуб „Пелистер“ е отворен за сите без разлика на сексуална ориентација или родов идентитет
КСЗД: Мото клуб „Пелистер“ е отворен за сите без разлика на сексуална ориентација или родов идентитет

КСЗД: Мото клуб „Пелистер“ е отворен за сите без разлика на сексуална ориентација или родов идентитет

По донесената одлука на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација за извршена директна дискриминација, од „OFF ROAD Клуб „Пелистер“ одговориле дека ќе се постапи по препораката и ќе овозможат пристап за сите љубители на активностите на клубот, без разлика на нивната сексуална ориентација или родов идентитет. „Комисијата за спречување и заштита

КСЗД: Мото клуб „Пелистер“ е отворен за сите без разлика на сексуална ориентација или родов идентитет

КСЗД: Мото клуб „Пелистер“ е отворен за сите без разлика на сексуална ориентација или родов идентитет

По донесената одлука на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација за извршена директна дискриминација, од „OFF ROAD Клуб „Пелистер“ одговориле дека ќе се постапи по препораката и ќе овозможат пристап за сите љубители на активностите на клубот, без разлика на нивната сексуална ориентација или родов идентитет. „Комисијата за спречување и заштита