притисни ентер »

Android го поправа авионскиот режим: Нема повеќе исклучување на безжичните слушалки
Android го поправа авионскиот режим: Нема повеќе исклучување на безжичните слушалки

Android го поправа авионскиот режим: Нема повеќе исклучување на безжичните слушалки

Вашиот авион се подготвува да полета, а стјуардесата последен пат ве предупредува да ги исклучите сите електронски уреди. Го вклучувате авионскиот режим на вашиот смартфон и музиката во вашите безжични слушалки престанува да се репродуцира. Што се случува? Едноставно, авионскиот режим (Airplane mode) го исклучува Bluetooth радиото на вашиот телефон

Android го поправа авионскиот режим: Нема повеќе исклучување на безжичните слушалки

Android го поправа авионскиот режим: Нема повеќе исклучување на безжичните слушалки

Вашиот авион се подготвува да полета, а стјуардесата последен пат ве предупредува да ги исклучите сите електронски уреди. Го вклучувате авионскиот режим на вашиот смартфон и музиката во вашите безжични слушалки престанува да се репродуцира. Што се случува? Едноставно, авионскиот режим (Airplane mode) го исклучува Bluetooth радиото на вашиот телефон