притисни ентер »

Пронајдени шест вреќи со оружје во тетовско

Пронајдени шест вреќи со оружје во тетовско

Станува збор за старо и неупотребливо оружје кое ќе биде уништено во соодветна постапка. Синоќа (12 јули) околу 00.30 часот, од страна на полициски службеници на Секторот за внатрешни работи Тетово извршена е проверка во нива засадена со пченка во атар на село Порој, тетовско при што пронајдени се минофрлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Полицијата во нива во Тетовско Порој ноќеска пронајде минофлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач РПГ-7 со 5 ракети кои биле ставени во шест вреќи. Од Министерството за внатрешни работи соопштија дека оружјето е пронајдено од страна на полициските службеници половина час по полноќ кога извршиле проверка на нива засадена со пченка во атарот

Полицијата пронајде оружје на нива во Порој

Полицијата пронајде оружје на нива во Порој

Полицијата во нива во Тетовско Порој ноќеска пронајде минофлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач РПГ-7 со 5 ракети кои биле ставени во шест вреќи. Од Министерството за внатрешни работи соопштија дека оружјето е пронајдено од страна на полициските службеници половина час по полноќ кога извршиле проверка на нива засадена со пченка во атарот

Во нива во Тетовско пронајдени минофрлачи

Во нива во Тетовско пронајдени минофрлачи

Тетовската полиција синоќа извршила проверка во нива засадена со пченка во атарот на тетовското село Порој, при што пронајдени биле минофрлач во калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач „РПГ-7“ со 5 ракети, кои биле ставени во шест вреќи. Како што информираат од МВР, извршен бил комплетен увид со учество и на јавен обвинител, а оружјето било

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Полицијата во нива во Тетовско Порој ноќеска пронајде минофлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач РПГ-7 со 5 ракети кои биле ставени во шест вреќи. Од Министерството за внатрешни работи соопштија дека оружјето е пронајдено од страна на полициските службеници половина час по полноќ кога извршиле проверка на нива засадена со пченка во атарот

Полицијата откопа 6 вреќи од нива во Порој, за тоа што го пронајде во нив отвори истрага

Полицијата откопа 6 вреќи од нива во Порој, за тоа што го пронајде во нив отвори истрага

Полицијата во нива во Тетовско Порој ноќеска пронајде минофлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач РПГ-7 со 5 ракети кои биле ставени во шест вреќи. Од Министерството за внатрешни работи соопштија дека оружјето е пронајдено од страна на полициските службеници половина час по полноќ кога извршиле проверка на нива засадена со пченка во атарот

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Полицијата во нива во Тетовско Порој ноќеска пронајде минофлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач РПГ-7 со 5 ракети кои биле ставени во шест вреќи. Од Министерството за внатрешни работи соопштија дека оружјето е пронајдено од страна на полициските службеници половина час по полноќ кога извршиле проверка на нива засадена со пченка во атарот

Во нива во Тетовско пронајдени минофрлачи

Во нива во Тетовско пронајдени минофрлачи

Тетовската полиција синоќа извршила проверка во нива засадена со пченка во атарот на тетовското село Порој, при што пронајдени биле минофрлач во калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач „РПГ-7“ со 5 ракети, кои биле ставени во шест вреќи. Како што информираат од МВР, извршен бил комплетен увид со учество и на јавен обвинител, а оружјето било

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Полицијата во нива во Тетовско Порој ноќеска пронајде минофлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач РПГ-7 со 5 ракети кои биле ставени во шест вреќи. Од Министерството за внатрешни работи соопштија дека оружјето е пронајдено од страна на полициските службеници половина час по полноќ кога извршиле проверка на нива засадена со пченка во атарот

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Ескобар закопувал кеш на ниви, тетовчани оружје во пченка

Полицијата во нива во Тетовско Порој ноќеска пронајде минофлач калибар 60 милиметри со 18 гранати и рачен фрлач РПГ-7 со 5 ракети кои биле ставени во шест вреќи. Од Министерството за внатрешни работи соопштија дека оружјето е пронајдено од страна на полициските службеници половина час по полноќ кога извршиле проверка на нива засадена со пченка во атарот