притисни ентер »

Подгответе се: Без струја дел од повеќе скопски општини
Подгответе се: Без струја дел од повеќе скопски општини

Подгответе се: Без струја дел од повеќе скопски општини

ЕВН ги известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 23.06.2022 година ( четврток ) • од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште) • од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од нас. Белви, мотел Белви и сите стопански објекти во посочениот

Денес и утре без струја овие делови на Скопје

Денес и утре без струја овие делови на Скопје

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа На ден 23.06.2022 година без напојување со електрична енергија ќе останат: -од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште) – од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од нас. Белви, мотел Белви и сите стопански објекти во посочениот реон

Подгответе се: Без струја дел од повеќе скопски општини

Подгответе се: Без струја дел од повеќе скопски општини

ЕВН ги известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 23.06.2022 година ( четврток ) • од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште) • од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од нас. Белви, мотел Белви и сите стопански објекти во посочениот

Горно Соње и улица во Дрчево утре без струја

Горно Соње и улица во Дрчево утре без струја

Горно Соње и улица во Дрчево утре без струја ЕВН известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 24.06.2022 година ( петок ): • од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с. Горно Соње. (Oпштина Сопиште) • од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Румена Хаџипанзова

Без струја дел од повеќе скопски општини

Без струја дел од повеќе скопски општини

Без струја дел од повеќе скопски општини ЕВН ги известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 23.06.2022 година ( четврток ) • од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште) • од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од нас. Белви, мотел Белви

Дел од Карпош денеска без вода, струја ќе нема во повеќе општини во Скопје

Дел од Карпош денеска без вода, струја ќе нема во повеќе општини во Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека: Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници: • од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште) • од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од

Денес и утре делови од околината на Скопје без струја

Денес и утре делови од околината на Скопје без струја

Денес и утре делови од околината на Скопје без струја Анета Пауновска Пред 16 секунди Струја штекер / Фото: ,,Слободен печат'' - Драган Митрески Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН , соопшти дека паради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат дел оод корисниците

ЦУК: Без струја утре повеќе места во Скопје, а без вода повеќе улици во Карпош

ЦУК: Без струја утре повеќе места во Скопје, а без вода повеќе улици во Карпош

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат повеќе места во Скопје, додека, поради технички зафати во водоводната мрежа без вода ќе останат повеќе улици во Општина Карпош. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, утре без струја од 8 до 15 часот ќе бидат корисниците од

Во следниве два дена без вода и струја ќе останат дел од општините на Скопје

Во следниве два дена без вода и струја ќе останат дел од општините на Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека: Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: на ден 23.06.2022 година (четврток) : од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште) од 08:30 до

Во следниве два дена без вода и струја ќе останат дел од општините на Скопје

Во следниве два дена без вода и струја ќе останат дел од општините на Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека: Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: на ден 23.06.2022 година (четврток) : од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Добри Дол. (Oпштина Сопиште) од 08:30 до