притисни ентер »

Жителите од градот Брајтон бараат укинување на титулите на Маркл и Хари
Жителите од градот Брајтон бараат укинување на титулите на Маркл и Хари

Жителите од градот Брајтон бараат укинување на титулите на Маркл и Хари

Жителите на британски Брајтон не се задоволни од ситуацијата поради кралското семејство и бараат да не се користат кралските титули во официјалните документи. Бидејќи голем дел од даноците што ги плаќаат одат во прилог на кралското семејство, жителите на Брајтон сакаат кралските титули да бидат укинати во нивната област. Овој град е во Источен Сасекс,

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Жителите на британски Брајтон не се задоволни од ситуацијата поради кралското семејство и бараат да не се користат кралските титули во официјалните документи. Бидејќи голем дел од даноците што ги плаќаат одат во прилог на кралското семејство, жителите на Брајтон сакаат кралските титули да бидат укинати во нивната област. Овој град е во Источен Сасекс,

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Жителите на британски Брајтон не се задоволни од ситуацијата поради кралското семејство и бараат да не се користат кралските титули во официјалните документи. Бидејќи голем дел од даноците што ги плаќаат одат во прилог на кралското семејство, жителите на Брајтон сакаат кралските титули да бидат укинати во нивната област. Овој град е во Источен Сасекс,

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Жителите на британски Брајтон не се задоволни од ситуацијата поради кралското семејство и бараат да не се користат кралските титули во официјалните документи. Бидејќи голем дел од даноците што ги плаќаат одат во прилог на кралското семејство, жителите на Брајтон сакаат кралските титули да бидат укинати во нивната област. Овој град е во Источен Сасекс,

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Граѓаните на британски Брајтон сакаат да се укинат титулите на принцот Хари и војвотката Меган Маркл

Жителите на британски Брајтон не се задоволни од ситуацијата поради кралското семејство и бараат да не се користат кралските титули во официјалните документи. Бидејќи голем дел од даноците што ги плаќаат одат во прилог на кралското семејство, жителите на Брајтон сакаат кралските титули да бидат укинати во нивната област. Овој град е во Источен Сасекс,

Петицијата за укинување на кралските титули ја потпишале 2.000 луѓе

Петицијата за укинување на кралските титули ја потпишале 2.000 луѓе

Жителите на британскиот Брајтон не се задоволни од состојбата во која се наоѓаат заради кралското семејство и бараат да не се користат кралските титули во официјалните документи. Бидејќи хонорарите се плаќаат од даноците што ги плаќаат голем дел од населението, жителите на Брајтон сакаат кралските титули да бидат укинати во нивната област. loading

Народот е бесен на Меган и Хари: Еве зошто покренаа петиција против принцот и неговата сопруга

Народот е бесен на Меган и Хари: Еве зошто покренаа петиција против принцот и неговата сопруга

Народот е бесен на Меган и Хари: Еве зошто покренаа петиција против принцот и неговата сопруга Жителите на градот Брајтон не се задоволни од моменталната состојба во која се наоѓаат поради кралското семејство, пишува Дејли мејл. За даноци нив им се наплаќаат големи суми пари и тие покренале петиција за укинување на кралските титули на принцот Хари

MЕГАН И ХАРИ ЌЕ OCТАНАТ БЕЗ КРАЛСКИТЕ ТИТУЛИ: Покpeната петициja за oдзeмање на титулите на кралската двојка

MЕГАН И ХАРИ ЌЕ OCТАНАТ БЕЗ КРАЛСКИТЕ ТИТУЛИ: Покpeната петициja за oдзeмање на титулите на кралската двојка

Жителите на градот Брајтон нe се зaдoволни од моменталната состојба во која се наоѓаат поради кралското семејство, пишува Дејли мејл. За даноци нив им се наплaќaат гoлeми cyми пари и тие покренале петиција за ykинување на кралските титули на принцот Хари и војвотката Меган. Брајтон е дел од Источен Сасекс, кој пак, спаѓа под војводството на Хари и

БРИТАНЦИТЕ БЕСНИ: Покренаа петиција против Меган и Хари, а ова е причината!

БРИТАНЦИТЕ БЕСНИ: Покренаа петиција против Меган и Хари, а ова е причината!

Тие всушност не се навикнати да имаат војвода и војвотка... Жителите на градот Брајтон не се задоволни од моменталната состојба во која се наоѓаат поради кралското семејство, пишува Дејли мејл. За даноци нив им се наплаќаат големи суми пари и тие покренале петиција за укинување на кралските титули на принцот Хари и војвотката Меган. Брајтон е дел од