притисни ентер »

МОК и Кигили официјално потпишаа спонзорски договор
МОК и Кигили официјално потпишаа спонзорски договор

МОК и Кигили официјално потпишаа спонзорски договор

Македонскиот олимписки комитет од денеска потпиша четиригодишен спонзорски договор со турската модна компанија Кигили која е спонзор на голем број екипи во Турција но и во Европа. Договорот го потпишаа претседателот на МОК Даниел Димевски и главниот извршен директор на компанијата Кигили , Хилал Суердем. „Бидејќи прво ќе се потсетиме дека на денешен

Македонските олимпијци во дизјан на турскиот моден бренд „Китили“

Македонските олимпијци во дизјан на турскиот моден бренд „Китили“

Турскиот бренд „Кигили“ е новиот моден партнер на Македонскиот олимпискиот комитет (MOK) и ќе се грижи за дизајнот на македонските олимпијци заклучно со Игрите во Париз во 2024 година. Договорот за соработка денеска во Скопје го потпишаа претседателот на МОК, Даниел Димевски и директорот на „Китили“, Хилал Суредем. – Круна на оваа соработка ќе биде

Македонските олимпијци во дизјан на турскиот моден бренд „Китили“

Македонските олимпијци во дизјан на турскиот моден бренд „Китили“

Турскиот бренд „Кигили“ е новиот моден партнер на Македонскиот олимпискиот комитет (MOK) и ќе се грижи за дизајнот на македонските олимпијци заклучно со Игрите во Париз во 2024 година. Договорот за соработка денеска во Скопје го потпишаа претседателот на МОК, Даниел Димевски и директорот на „Китили“, Хилал Суредем. – Круна на оваа соработка ќе биде

МОК потпиша спонзорски договор со турската компанија Кигили

МОК потпиша спонзорски договор со турската компанија Кигили

Македонскиот олимписки комитет од денеска потпиша четиригодишен спонзорски договор со турската модна компанија Кигили која е спонзор на голем број екипи во Турција но и во Европа. Договорот го потпишаа претседателот на МОК Даниел Димевски и главниот извршен директор на компанијата Кигили , Хилал Суердем. - Бидејќи прво ќе се потсетиме дека на денешен

МОК потпиша договор за спонзорство со турската компанија Kигили

МОК потпиша договор за спонзорство со турската компанија Kигили

На специјална прес-конференција, претседателот Даниел Димевски и претставникот на Кигили, Хилал Суердем го изразија своето задоволство што во иднина ќе можат да им помогнат на македонските спортисти.

Турскиот бренд Кигили е новиот моден партнер на Олимписки Комитет

Турскиот бренд Кигили е новиот моден партнер на Олимписки Комитет

Денес, 14.09.2021 година во просториите на ОКСМ се одржа прес конференција по повод остварувањето соработка и потпишувањето на договор за соработка меѓу олимпискиот комитет и познатиот моден бренд Кигили. Со овој договор Кигили ќе биде моден партнер на ОКСМ и ќе се грижи за изгледот на спортистите и претставниците на олимпискиот комитет во следните

Македонските олимпијци во дизјан на турскиот моден бренд „Китили“

Македонските олимпијци во дизјан на турскиот моден бренд „Китили“

Турскиот бренд „Кигили“ е новиот моден партнер на Македонскиот олимпискиот комитет (MOK) и ќе се грижи за дизајнот на македонските олимпијци заклучно со Игрите во Париз во 2024 година.  Договорот за соработка денеска во Скопје го потпишаа претседателот на МОК, Даниел Димевски и директорот на „Китили“, Хилал Суредем.  – Круна на оваа соработка ќе биде

Турската компанија Кигили, нов спонзор на МОК

Турската компанија Кигили, нов спонзор на МОК

Македонскиот олимписки комитет и турската конфекција Кигили денеска официјално го почнаа своето партнерство. На специјална прес-конференција, претставници на турската компанија го изразија своето задоволство што во иднина ќе можат да им помогнат на македонските спортисти. „Како што секогаш сме биле, и во иднина ќе бидеме до спортот и спортистите. Нашата