притисни ентер »

Стив Џобс, Ајнштајн и Закерберг: Науката објаснува зошто големите умови избираат да носат иста облека секој ден
Стив Џобс, Ајнштајн и Закерберг: Науката објаснува зошто големите умови избираат да носат иста облека секој ден

Стив Џобс, Ајнштајн и Закерберг: Науката објаснува зошто големите умови избираат да носат иста облека секој ден

Дали некогаш сте забележале дека некои од најбрилијантните умови ја носат истата облека секој ден? Од култната црна ролка на Стив Џобс до сивото дуксерче на Марк Закерберг, постои фасцинантна причина за овие навидум монотони модни избори: сè се сведува на науката за одлучување, пренесува fakulteti.mk Психолошкиот товар на секојдневниот избор Изборот

Стив Џобс, Ајнштајн и Закерберг: Науката објаснува зошто големите умови избираат да носат иста облека секој ден

Стив Џобс, Ајнштајн и Закерберг: Науката објаснува зошто големите умови избираат да носат иста облека секој ден

Дали некогаш сте забележале дека некои од најбрилијантните умови ја носат истата облека секој ден? Од култната црна ролка на Стив Џобс до сивото дуксерче на Марк Закерберг, постои фасцинантна причина за овие навидум монотони модни избори: сè се сведува на науката за одлучување. Психолошкиот товар на секојдневниот избор Изборот што да облечеме може