притисни ентер »

Скопје со 1.426 случаи на ковид-19, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода
Скопје со 1.426 случаи на ковид-19, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Скопје со 1.426 случаи на ковид-19, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на ковид-19, најмногу случаи се регистрирани во Скопје 1.426. Според дистрибуцијата на активни случаи по општини во Скопје најмногу има во Чаир-168, следи Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158. Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на ковид-19, најмногу случаи се регистрирани во Скопје

Во Скопје 1.426 активни случаи, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Во Скопје 1.426 активни случаи, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на COVID-19, најмногу случаи се регистрирани во Скопје 1.426. Според дистрибуцијата на активни случаи по општини во Скопје најмногу има во Чаир-168, следи Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158. Гази Баба има 139 активни случаи, Центар и Карпош по 128, Шуто Оризари има 113, а Ѓорче Петров 101. Следат

Од 3700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Од 3700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на Ковид-19, најмногу случаи се регистрирани во Скопје 1426. Според дистрибуцијата на активни случаи по општини во Скопје најмногу има во Чаир-168, следи Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158. Гази Баба има 139 активни случаи, Центар и Карпош по 128, Шуто Оризари има 113, а Ѓорче Петров 101. Следат

Чаир има само десет заболени повеќе од Кисела Вода

Чаир има само десет заболени повеќе од Кисела Вода

Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на ковид-19, а најмногу случаи се регистрирани во Скопје 1426. Според дистрибуцијата на активни случаи по општини, во Скопје најмногу има во Чаир -168, следи Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158. Вкупната бројка на ковид дијагностицирани во нашата земја од почетокот на епидемијата изнесува 10891,

Од 3700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1.426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Од 3700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1.426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на Ковид-19, најмногу случаи се регистрирани во Скопје 1426. Според дистрибуцијата на активни случаи по општини во Скопје најмногу има во Чаир-168, следи Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158. Гази Баба има 139 активни случаи, Центар и Карпош по 128, Шуто Оризари има 113, а Ѓорче Петров 101. Следат

Од 3700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Од 3700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на Ковид-19, најмногу случаи се регистрирани во Скопје 1426. Според дистрибуцијата на активни случаи по општини во Скопје најмногу има во Чаир-168, следи Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158. Гази Баба има 139 активни случаи, Центар и Карпош по 128, Шуто Оризари има 113, а Ѓорче Петров 101. Следат

Од 3.700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1.426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Од 3.700 активни случаи на Ковид-19, во Скопје 1.426, најмногу во Чаир, Аеродром и Кисела Вода

Во земјава во моментов активни се вкупно 3.700 случаи на Ковид-19, најмногу случаи се регистрирани во Скопје 1426. Според дистрибуцијата на активни случаи по општини во Скопје најмногу има во Чаир-168, следи Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158. Гази Баба има 139 активни случаи, Центар и Карпош по 128, Шуто Оризари има 113, а Ѓорче Петров 101. Следат

Чаир повторно прв: Активни случаи на Ковид-19 по скопските општини

Чаир повторно прв: Активни случаи на Ковид-19 по скопските општини

Во Скопје денеска се регистрирани 47 нови случаи на Ковид-19, информираше Министерството за здравство. Активните случаи по општини во Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје) изгледаат вака: Чаир – 168 Аеродром – 161 Бутел – 92 Гази Баба – 139 Центар – 128 Карпош – 128 Сарај

Чаир, Аеродром и Кисела Вода со речиси идентични бројки на активни случаи

Чаир, Аеродром и Кисела Вода со речиси идентични бројки на активни случаи

Фото: Б. Грданоски Скопските општини Чаир со 168, Аеродром со 161 и Кисела Вода со 158 речиси имаат идентични бројки на активни случаи . Карпош и Центар имаат по 128 новозаболени од Ковид-19. Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје) • Чаир – 168 • Аеродром