притисни ентер »

„Зелените пропусници“ услов за сите работници во Италија
„Зелените пропусници“ услов за сите работници во Италија

„Зелените пропусници“ услов за сите работници во Италија

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија најтешко погодената од пандемијата се чини дека постигна добра рамнотежа. Италија тивко ја постигна целта поставена во март за целосно вакцинирање на 80 проценти од

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија најтешко погодената од пандемијата се чини дека постигна добра рамнотежа. Италија тивко ја постигна целта поставена во март за целосно вакцинирање на 80 проценти од

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија најтешко погодената од пандемијата се чини дека постигна добра рамнотежа. Италија тивко ја постигна целта поставена во март за целосно вакцинирање на 80 проценти од

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија најтешко погодената од пандемијата се чини дека постигна добра рамнотежа. Италија тивко ја постигна целта поставена во март за целосно вакцинирање на 80 проценти од

Оваа земја прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Оваа земја прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија најтешко погодената од пандемијата се чини дека постигна добра рамнотежа. Италија тивко ја постигна целта поставена во март за целосно вакцинирање на 80 проценти од

Без ковид потврда нема да ги примаат на работа

Без ковид потврда нема да ги примаат на работа

Во Италија секој вработен мора да има ковид потврда. Од 15 месецов, Италија ќе стане првата европска држава која бара таканаречена „зелена потврда“ – дигитален или хартиен доказ за вакцинација, прележан вирус или негативен ковид-19 тест во последните 48 часа – на сите работни места. Новото барање за зелени сертификати за работни места е едно од најстрогите

Во Италија секој вработен мора да има ковид потврда

Во Италија секој вработен мора да има ковид потврда

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија – првата земја во Европската Унија која е прва и најтешко погодена од пандемија со повеќе од 131,000 мртви – се чини дека конечно постигна добра рамнотежа, која резултираше

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Италија прва во Европа воведува строга мерка: „Зелените пропусници“ услов за сите работници

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија најтешко погодената од пандемијата се чини дека постигна добра рамнотежа. Италија тивко ја постигна целта поставена во март за целосно вакцинирање на 80 проценти од

Строги ковид мерки во Италија: Секој вработен мора да има ковид потврда

Строги ковид мерки во Италија: Секој вработен мора да има ковид потврда

Додека земјите ширум светот бараат начини да ги мотивираат луѓето да се вакцинираат и да воведат ограничувања за да го намалат ширењето на коронавирусот, набљудувачите велат дека Италија – првата земја во Европската Унија која е прва и најтешко погодена од пандемија со повеќе од 131,000 мртви – се чини дека конечно постигна добра рамнотежа, која резултираше