притисни ентер »

Бизнисмен си купил џип 4х4 и го паркирал пред зградата во која живее…
Бизнисмен си купил џип 4х4 и го паркирал пред зградата во која живее…

Бизнисмен си купил џип 4х4 и го паркирал пред зградата во која живее…

Бизнисмен си купил џип 4х4 и го паркирал пред зградата во која живее. Во текот на ноќта локалниот пијаница Трпе случајно го здогледал натписот 4×4, извадил шајка и допишал 4х4 = 16. Наредниот ден сопственикот бесен го однел џипот на сервис за да му го префарбаат тој дел. Следната ноќ се повторило истото и така цела недела. Конечно бизнисменот се сетил