притисни ентер »

Антиќ и Гечевски донираа кошаркарска опрема за КК Пробаскет во Пробиштип
Антиќ и Гечевски донираа кошаркарска опрема за КК Пробаскет во Пробиштип

Антиќ и Гечевски донираа кошаркарска опрема за КК Пробаскет во Пробиштип

Кошаркарските легенди Перо Антиќ и Тодор Гечевски денес им донираа спортска опрема, табла и баскет на членовите КК Пробаскет од Пробиштип. Со овие подароци тие директно помогнаа за подобрување на условите за тренинг и натпреварување. Антиќ и Гечевски ги прими градоначалникот на Пробиштип, Драган Анастасов, а потоа поранешните репрезентативци се дружеа

Антиќ и Гечевски донираа кошаркарска опрема за КК Пробаскет во Пробиштип

Антиќ и Гечевски донираа кошаркарска опрема за КК Пробаскет во Пробиштип

Кошаркарските легенди Перо Антиќ и Тодор Гечевски денес им донираа спортска опрема, табла и баскет на членовите КК Пробаскет од Пробиштип. Со овие подароци тие директно помогнаа за подобрување на условите за тренинг и натпреварување. Антиќ и Гечевски ги прими градоначалникот на Пробиштип, Драган Анастасов, а потоа поранешните репрезентативци се дружеа

Македонските легенди во исти дрес – Тоше и Перо, повторно заедно

Македонските легенди во исти дрес – Тоше и Перо, повторно заедно

Македонските кошаркарски легенди, Тодор Гечевски и Перо Антиќ, вчера настапија во дресот на легендите на Работнички, на хуманитарниот натпревар во салата „Градски парк“, за помош на Ирена Танчева. Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна Банка АД Скопје, со назнака донација за Ирена Танчева,

СРБИНОВСКИ: Убаво е кога се враќаш во Парк, сезоната е возбудлива, МЗТ има блага улога на фаворит

СРБИНОВСКИ: Убаво е кога се враќаш во Парк, сезоната е возбудлива, МЗТ има блага улога на фаворит

Расниот шутер се врати на местото на злосторството, каде што ги помина најубавите години од неговата кариера во Македонија. Србиновски во два наврата (1998-2000, 2006/07) играше во Работнички, а сега се појави како една од легендите, на хуманитарен натпревар. Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна

НАГРАДНО ПРАШАЊЕ: Колку титули има на фотографијата?

НАГРАДНО ПРАШАЊЕ: Колку титули има на фотографијата?

На хуманитарниот натпревар меѓу легендите и актуелните првотимци на Работнички, видовме 10 имиња кои што во минатото играле во црвено-белиот дрес и оставиле силен печат на времето поминато во Градски парк. Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна Банка АД Скопје, со назнака донација за Ирена

НЕШОВИЌ: Перо може уште да игра, се вративме во минатото, МЗТ е фаворит во вечното дерби

НЕШОВИЌ: Перо може уште да игра, се вративме во минатото, МЗТ е фаворит во вечното дерби

Перо Антиќ и Борис Нешовиќ Една од легендите на Работнички, што настапи на хуманитарниот меч меѓу поранешните и сегашните играчи на Работнички, беше неповторливиот снајперист, Борис Нешовиќ. Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна Банка АД Скопје, со назнака донација за Ирена Танчева, како

Македонските легенди во исти дрес – Тоше и Перо, повторно заедно

Македонските легенди во исти дрес – Тоше и Перо, повторно заедно

Македонските кошаркарски легенди, Тодор Гечевски и Перо Антиќ, вчера настапија во дресот на легендите на Работнички, на хуманитарниот натпревар во салата „Градски парк“, за помош на Ирена Танчева. Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна Банка АД Скопје, со назнака донација за Ирена Танчева,

Тоше и Перо, повторно заедно

Тоше и Перо, повторно заедно

Тодор Гечевски и Перо Антиќ настапија во дресот на легендите на Работнички, на хуманитарниот натпревар во салата „Градски парк“, за помош на Ирена Танчева. Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна Банка АД Скопје, со назнака донација за Ирена Танчева, како и на телефонските броеви 070143115

Сите му ќутеа, ги строеше ко мали деца!

Сите му ќутеа, ги строеше ко мали деца!

На хуманитарната средба меѓу ѕвездите на Работнички и сегашните првотимци, Лазар Лечиќ ги предводеше легендите на црвено белите, меѓу кои што беа дел од најславните имиња од поновата историја на македонската кошарка. Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна Банка АД Скопје, со назнака донација