притисни ентер »

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска
Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Сопругот на поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, испратил претставка до Судскиот совет за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска. Информацијата за „Макфакс“ ја потврдија од Судскиот совет, но соопштија дека детали ќе може да кажат од следната недела, поради тоа што членот на

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Сопругот на ексминистерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, испратил претставка до Судскиот совет  за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска. Информацијата за „Макфакс“ ја потврдија од Судскиот совет, но соопштија дека детали ќе може да кажат од следната недела, зашто членот на Советот што го

По барањето за изземање, Јанкулоска сега вара Кацарска да биде разрешена

По барањето за изземање, Јанкулоска сега вара Кацарска да биде разрешена

Барање за разрешување на судијката Добрила Кацарска, која ја донесе пресудата за случајот „Тенк“ на СЈО, стигнало до Судскиот совет. Барањето е поднесено од странка на поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, која во предметот доби затворска казна од шест години, а потоа Апелација ѝ ја намали на четири. Во Судскиот совет велат

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Сопругот на ексминистерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, испратил претставка до Судскиот совет  за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска, дознава Макфакс. Претставката е за наводни повреди предизвикани преку закажување чести судски рочишта во предметот „Тенк“, во услови кога Јанкулоска била

Сопругот на Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Сопругот на Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Сопругот на ексминистерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, испратил претставка до Судскиот совет  за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска. Информацијата за „Макфакс“ ја потврдија од Судскиот совет, но соопштија дека детали ќе може да кажат од следната недела, зашто членот на Советот што го

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Сопругот на ексминистерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, испратил претставка до Судскиот совет за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска. Информацијата за „Макфакс“ ја потврдија од Судскиот совет, но соопштија дека детали ќе може да кажат од следната недела, зашто членот на Советот што го

Јанкулоска бара да биде разршена Кацарска за судењето за „мерцедесот“

Јанкулоска бара да биде разршена Кацарска за судењето за „мерцедесот“

До Судскиот совет стигнала претставка за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска поднесена од сопругот на ексминистерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски. Информацијата за „А1 он“ ја потврдија од Судскиот совет, но соопштија дека детали ќе може да кажат од следната недела, зашто членот на Советот

Јанкулоска лута на Кацарска дека често ја викала на судење додека била трудна

Јанкулоска лута на Кацарска дека често ја викала на судење додека била трудна

Сопругот на поранешната министерка испратил писмо до Судскиот совет со кокретно барање. Сопругот на ексминистерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, испратил претставка до Судскиот совет  за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска, објавува „ Макфакс“ повикувајќи се на извори од Судскиот совет

Јанкулоска бара да биде разршена Кацарска за судењето за „мерцедесот“

Јанкулоска бара да биде разршена Кацарска за судењето за „мерцедесот“

До Судскиот совет стигнала претставка за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска поднесена од сопругот на ексминистерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, пренесе а1он. Информацијата е потврдена од Судскиот совет, но соопштија дека детали ќе може да кажат од следната недела, зашто членот на Советот

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Јанкулоска бара разрешување на судијката Кацарска

Сопругот на ексминистерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, Влатко Илиевски, испратил претставка до Судскиот совет за разрешување на судијката од Кривичниот суд во Скопје, Добрила Кацарска. Информацијата за „Макфакс“ ја потврдија од Судскиот совет, но соопштија дека детали ќе може да кажат од следната недела, зашто членот на Советот што го