притисни ентер »

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот
Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт

Куман: Меси имаше проблем со управата

Куман: Меси имаше проблем со управата

Тренерот на Барселона Роналд Куман доби прашање од новинарите за неговиот однос со Лионел Меси кој беше пред заминување од Барселона. Меси се обидуваше да замине меѓутоа клубот не му дозволи да го раскине договорот и бараше 700 милиони евра, јасно беше дека таа сума нема да ја плати ниту еден клуб. Аргентиенцот на крајот за целата работа да не заврши

Куман отворено за ситуација на Лео Меси: Тој имаше конфликт со управата…

Куман отворено за ситуација на Лео Меси: Тој имаше конфликт со управата…

Стратегот на Барселона, Роналд Куман беше запрашан за неговиот однос со првата ѕвезда на клубот, Лионел Меси по целата збрка што се случи во изминатиов период. Аргентинецот побара да си оди од клубот, но од Барселона не му го дозволија тоа затоа што се уште има важечки договор, па тој ќе остане на „Камп Ноу“ уште една сезона. Многумина помислија дека

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports”. Меси влезе во конфликт

Куман: Kонфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Kонфликтот беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт

Куман: Конфликтот најмногу беше меѓу Меси и клубот

Куман: Конфликтот најмногу беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт

Kуман демантира дека има конфликт со Меси

Kуман демантира дека има конфликт со Меси

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт