притисни ентер »

Магнусен за тестот: Нешто беше добро, нешто не
Магнусен за тестот: Нешто беше добро, нешто не

Магнусен за тестот: Нешто беше добро, нешто не

По своето 7мо место од Големата награда на Шпанија, Кевин Магнусен имаше успешен втор сезонски тест со тимот во Барселона и таму постави 7мо време. Времето на данецот беше 2,3 секунди побавно од најбрзото време на денот, но собрани се многу податоци за анализа. „ЗАДОВОЛЕН СУМ ШТО КОМПЛЕТИРАВ МНОГУ КРУГОВИ НА ТЕСТОТ КОЈ БЕШЕ ВЕДНАШ ПО ТРКАТА. КОРИСНО