притисни ентер »

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените
Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Русија не планира да ги снабдува со гас и нафта оние држави, што го поддржуваат ограничувањето на цените, соопшти денеска Кремљ, додавајќи дека ќе донесе конечна одлука по анализа на сите бројки. – Отсега остануваме на ставот на претседателот Владимир Путин, дека нема да испорачуваме гас и нафта на земјите што би поставиле и ќе се придружат на ограничувањето,

ПОВЕЛЕТЕ ОГРАНИЧЕТЕ ГИ ЦЕНИТЕ Песков им порача на сите дека нема да добијат нафта и гас, доколку поддржат

ПОВЕЛЕТЕ ОГРАНИЧЕТЕ ГИ ЦЕНИТЕ Песков им порача на сите дека нема да добијат нафта и гас, доколку поддржат

Русија не планира да ги снабдува со гас и нафта оние држави, што го поддржуваат ограничувањето на цените, соопшти денеска Кремљ, додавајќи дека ќе донесе конечна одлука по анализа на сите бројки. – Отсега остануваме на ставот на претседателот Владимир Путин, дека нема да испорачуваме гас и нафта на земјите што би поставиле и ќе се придружат на ограничувањето,

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Русија не планира да ги снабдува со гас и нафта оние држави, што го поддржуваат ограничувањето на цените, соопшти денеска Кремљ, додавајќи дека ќе донесе конечна одлука по анализа на сите бројки. – Отсега остануваме на ставот на претседателот Владимир Путин, дека нема да испорачуваме гас и нафта на земјите што би поставиле и ќе се придружат на ограничувањето,

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков (Фото: Кремљ) Русија не планира да ги снабдува со гас и нафта оние држави, што го поддржуваат ограничувањето на цените, соопшти денеска Кремљ, додавајќи дека ќе донесе конечна одлука по анализа на сите бројки. – Отсега остануваме на ставот на претседателот Владимир Путин, дека нема да испорачуваме гас и нафта на

Русија: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Русија: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Русија: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените С.С. Пред 4 минути Гасовод Северен тек 1/ Фото EPA-EFE/FILIP SINGER Русија не планира да ги снабдува со гас и нафта оние држави, што го поддржуваат ограничувањето на цените, соопшти денеска Кремљ, додавајќи дека ќе донесе конечна одлука по анализа на сите бројки. Добиј ги

Песков: Русија не напаѓа цивилни објекти во Украина

Песков: Русија не напаѓа цивилни објекти во Украина

Русија не извршила и не врши напади врз цивилни објекти за време на специјалната воена операција во Украина, изјави денеска портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков. Според него, немало и нема напади на цивилни објекти во Украина, туку само на цели кои директно или индиректно се поврзани со воените капацитети. Песков, на прес-конференцијата, истакна дека

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Песков: Нема гас и нафта за оние кои ќе го поддржат ограничувањето на цените

Русија не планира да ги снабдува со гас и нафта оние држави, што го поддржуваат ограничувањето на цените, соопшти денеска Кремљ, додавајќи дека ќе донесе конечна одлука по анализа на сите бројки. – Отсега остануваме на ставот на претседателот Владимир Путин, дека нема да испорачуваме гас и нафта на земјите што би поставиле и ќе се придружат на ограничувањето,

АКО САКА, УКРАИНА МОЖЕ ВЕДНАШ ДА ГО ПРЕКИНЕ СТРАДАЊЕТО Песков вели дека само треба да се следат руските барања

АКО САКА, УКРАИНА МОЖЕ ВЕДНАШ ДА ГО ПРЕКИНЕ СТРАДАЊЕТО Песков вели дека само треба да се следат руските барања

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, изјави дека украинското раководство може „да стави крај на страдањата“ во Украина доколку ги прифати барањата на Русија за решавање на конфликтот, пишува Ројтерс . На новинарско прашање дали Русија е загрижена за последиците од нападите врз цивилното население или енергетската инфраструктура, Песков одговори дека

Песков: Русија не напаѓа цивилни објекти во Украина

Песков: Русија не напаѓа цивилни објекти во Украина

Русија не извршила и не врши напади врз цивилни објекти за време на специјалната воена операција во Украина, изјави денеска портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков. Според него, немало и нема напади на цивилни објекти во Украина, туку само на цели кои директно или индиректно се поврзани со воените капацитети. Песков, на прес-конференцијата истакна дека

Песков: Украина може „да стави крај на страдањата” доколку ги прифати условите за решавање на конфликтот

Песков: Украина може „да стави крај на страдањата” доколку ги прифати условите за решавање на конфликтот

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков денеска изјави дека украинското раководство може „да стави крај на страдањата” во Украина доколку ги прифати барањата на Русија за решавање на конфликтот. Песков одговарајќи на новинарско прашање, дали Русија е загрижена поради последиците од нападите врз цивилното население или енергетската инфраструктура, истакна