притисни ентер »

ПРЕД ПОЛНОЌ ОДЕТЕ НА БЕНЗИНСКА Од утре нови повисоки цени на горивата
ПРЕД ПОЛНОЌ ОДЕТЕ НА БЕНЗИНСКА Од утре нови повисоки цени на горивата

ПРЕД ПОЛНОЌ ОДЕТЕ НА БЕНЗИНСКА Од утре нови повисоки цени на горивата

Од полноќ поскапуваат горивата од пола до денар ипол, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Еуросупер БС-95 поскапува за пола денар и ќе се продава по цена од 81 денар за литар, Еуроспер БС-98 поскапува за еден денар и од полноќ новата цена ќе биде 83,50 ден/литар. Дизелот поскапува за денар ипол и тој ќе се продава по цена од 79,50

Поскапуваат горивата, ова се новите цени

Поскапуваат горивата, ова се новите цени

Регулаторната комисија за енергетика, водни услуги и услуги за управување со комунален отпад на Република Северна Македонија (РКЕ) донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,32% во однос на одлуката од 5.2.2024 година. Референтните цени на нафтените деривати на светскиот пазар во споредба со

Горивата со зголемени цени

Горивата со зголемени цени

Од полноќ горивата ќе бидат со зголемени цени од половина до денар ипол, соопшти Регулаторната комисија за енергетика. Еуросупер БС-95 поскапува за пола денар и ќе се продава по цена од 81 денар за литар, Еуроспер БС-98 поскапува за еден денар и од полноќ новата цена ќе биде 83,50 ден/литар. Дизелот поскапува за денар ипол и тој ќе се продава по цена

Поскапуваат горивата

Поскапуваат горивата

Од полноќ поскапуваат горивата од пола до денар ипол, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Еуросупер БС-95 поскапува за пола денар и ќе се продава по цена од 81 денар за литар, Еуроспер БС-98 поскапува за еден денар и од полноќ новата цена ќе биде 83,50 ден/литар. Дизелот поскапува за денар ипол и тој ќе се продава по цена од 79,50

Ова се новите цени на горивата

Ова се новите цени на горивата

Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 се зголемува за 0,50 ден/лит, во однос на малопродажната цена утврдена со одлуката за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтените деривати и горива за транспорт од 05.02.2024 година и со тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 81,00 ден/лит. Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР

Еуросупер БС-95 се зголемува за половина денар, Еуросупер БС-98 за денар, дизелот за денар и половина – нови цени на горивата од полноќ

Еуросупер БС-95 се зголемува за половина денар, Еуросупер БС-98 за денар, дизелот за денар и половина – нови цени на горивата од полноќ

Малопродажната цена на бензинот Еуросупер БС-95 се зголемува за половина денар и литар од полноќ ќе чини 81 денар. Малопродажната цена на бензинот Еуросупер БС-98 се зголемува за еден денар и литар од полноќ ќе се продава за 83,50 денари.

Поскапи горива од ноќеска на полноќ

Поскапи горива од ноќеска на полноќ

Од полноќ поскапуваат горивата од пола до денар ипол, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Еуросупер БС-95 поскапува за пола денар и ќе се продава по цена од 81 денар за литар, Еуроспер БС-98 поскапува за еден денар и од полноќ новата цена ќе биде 83,50 ден/литар. Дизелот поскапува за денар ипол и тој ќе се продава по цена од 79,50

Поскапуваат горивата

Поскапуваат горивата

Од полноќ поскапуваат горивата од пола до денар ипол, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Еуросупер БС-95 поскапува за пола денар и ќе се продава по цена од 81 денар за литар, Еуроспер БС-98 поскапува за еден денар и од полноќ новата цена ќе биде 83,50 ден/литар. Дизелот поскапува за денар ипол и тој ќе се продава по цена од 79,50

Горивата поскапуваат од ноќеска на полноќ

Горивата поскапуваат од ноќеска на полноќ

Од полноќ поскапуваат горивата од пола до денар ипол, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Еуросупер БС-95 поскапува за пола денар и ќе се продава по цена од 81 денар за литар, Еуроспер БС-98 поскапува за еден денар и од полноќ новата цена ќе биде 83,50 ден/литар. Дизелот поскапува за денар ипол и тој ќе се продава по цена од 79,50

Од полноќ ново поскапување на горивата

Од полноќ ново поскапување на горивата

Според одлуката на РКЕ, горивата од ноќеска на полноќ ќе поскапат од половина до денар и половина за литар Од полноќ горивата поскапуваат од половина до денар и половина, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката на РКЕ, бензинот Еуросупер БС-95 од ноќеска на полноќ поскапува за половина денар, Еуросупер БС-98 поскапува за еден денар,