притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот
Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија. „Преплашениот Заев очигледно веќе го губи и компасот. Заев се фали во јавноста дека ќе победел на наредните

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија. „Преплашениот Заев очигледно веќе го губи и компасот. Заев се фали во јавноста дека ќе победел на наредните

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија. -Преплашениот Заев очигледно веќе го губи и компасот. Заев се фали во јавноста дека ќе победел на наредните

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со бесмилосна злоупотреба на буџетот

Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот, велат од Единствена Македонија. „Преплашениот Заев очигледно веќе го губи и компасот. Заев се фали во јавноста дека ќе победел на наредните

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со злоупотреба на буџетот

Единствена Македонија: Заев упорно бега од двојни избори и продолжува со злоупотреба на буџетот

Марионетата Зоран Заев и денес ја одложи најавената одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори како што тоа го направи на неколку пати во изминатите денови, со што покажува дека е преплашен од соочување со народот. Преплашениот Заев очигледно веќе го губи и компасот. Заев се фали во јавноста дека ќе победел на наредните избори а упорно бега

Костадинов: Мицкоски бара предвремени избори за да ја расчисти паратеничката група, има поддршка само од 20 пратеници

Костадинов: Мицкоски бара предвремени избори за да ја расчисти паратеничката група, има поддршка само од 20 пратеници

Костадин Костадинов во дебатниот магазин на ТВ21 вечерва рече дека Мицкоски бара предвремени парламентарни избори само за да си ја исчисти пратеничката група. Костадинов рече дека Мицкоски моментално има поддршка од само 20 пратеници.