притисни ентер »

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија
Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад одлучи да откаже купување 10 авиони Ербас А320 нео, и депозитот што Јат ервејз во 1998 година го уплати на Ербас е вратен на Ер Србија. Како дел од актуелно реструктуирање на Етихад групацијата, Етихад ервејз одлучил да се откаже од купување авиони Ербас А320 нео. Во компанијата Ер Србија нагласуваат дека „долгорочен развој на флотата останува

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад одлучи да откаже купување 10 авиони Ербас А320 нео, и депозитот што Јат ервејз во 1998 година го уплати на Ербас е вратен на Ер Србија. Како дел од актуелно реструктуирање на Етихад групацијата, Етихад ервејз одлучил да се откаже од купување авиони Ербас А320 нео. Во компанијата Ер Србија нагласуваат дека „долгорочен развој на флотата останува

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад одлучи да откаже купување 10 авиони Ербас А320 нео, и депозитот што Јат ервејз во 1998 година го уплати на Ербас е вратен на Ер Србија. Како дел од актуелно реструктуирање на Етихад групацијата, Етихад ервејз одлучил да се откаже од купување авиони Ербас А320 нео. Во компанијата Ер Србија нагласуваат дека „долгорочен развој на флотата останува

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад одлучи да откаже купување 10 авиони Ербас А320 нео, и депозитот што Јат ервејз во 1998 година го уплати на Ербас е вратен на Ер Србија. Како дел од актуелно реструктуирање на Етихад групацијата, Етихад ервејз одлучил да се откаже од купување авиони Ербас А320 нео. Во компанијата Ер Србија нагласуваат дека „долгорочен развој на флотата останува

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија Етихад одлучи да откаже купување 10 авиони Ербас А320 нео, и депозитот што Јат ервејз во 1998 година го уплати на Ербас е вратен на Ер Србија. Како дел од актуелно реструктуирање на Етихад групацијата, Етихад ервејз одлучил да се откаже од купување авиони Ербас А320 нео. Во компанијата

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

Белград, 12 јануари 2109 (МИА) – Етихад одлучи да откаже купување 10 авиони Ербас А320 нео, и депозитот што Јат ервејз во 1998 година го уплати на Ербас е вратен на Ер Србија. Како дел од актуелно реструктуирање на Етихад групацијата, Етихад ервејз одлучил да се откаже од купување авиони Ербас А320 нео. Во компанијата Ер Србија нагласуваат дека „долгорочен

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

Авиокомпанијата „Етихад ервејс“ планира да отпушти 50 пилоти до крајот на овој месец. Како што пренесува „Ројтерс“, компанијата се одлучила на ваквиот потег по големите загуби во текот на 2018 година. „Етихад“ има околу 160 пилоти. „Етихад“ е втор најголем авиопревозник во Обединетите Арапски Емирати, со седиште во Абу Даби. Почна со работа во 2003

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

Авиокомпанијата „Етихад ервејс“ планира да отпушти 50 пилоти до крајот на овој месец. Како што пренесува „Ројтерс“, компанијата се одлучила на ваквиот потег по големите загуби во текот на 2018 година. „Етихад“ има околу 160 пилоти. „Етихад“ е втор најголем авиопревозник во Обединетите Арапски Емирати, со седиште во Абу Даби. Почна со работа во 2003

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

Авиокомпанијата „Етихад ервејс“ планира да отпушти 50 пилоти до крајот на овој месец. Како што пренесува „Ројтерс“, компанијата се одлучила на ваквиот потег по големите загуби во текот на 2018 година. „Етихад“ има околу 160 пилоти. „Етихад“ е втор најголем авиопревозник во Обединетите Арапски Емирати, со седиште во Абу Даби. Почна со работа во 2003

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

„Етихад“ отпуштa 50 пилоти

Авиокомпанијата „Етихад ервејс“ планира да отпушти 50 пилоти до крајот на овој месец. Како што пренесува „Ројтерс“, компанијата се одлучила на ваквиот потег по големите загуби во текот на 2018 година. „Етихад“ има околу 160 пилоти. „Етихад“ е втор најголем авиопревозник во Обединетите Арапски Емирати, со седиште во Абу Даби. Почна со работа во 2003