притисни ентер »

Утре промоција на сликовницата „Девојче и мече“ од Ване Костуранов
Утре промоција на сликовницата „Девојче и мече“ од Ване Костуранов

Утре промоција на сликовницата „Девојче и мече“ од Ване Костуранов

Познатиот македонски илустратор и автор, Ване Костуранов, утре ќе ја промовира новата сликовница насловена како „Девојче и мече“. Промоцијата ќе се одржи  во книжарницата „Литература.мк" на улицата „Македонија". Книгата, која е во издание на „Либи", дел од „Арс Ламина – публикации", е топла, сонувачка приказна за другарството и за растењето. Едно девојче

„Девојче и мече“, сликовницата на Ване Костуранов е приказна за другарството и за растењето

„Девојче и мече“, сликовницата на Ване Костуранов е приказна за другарството и за растењето

Промоцијата на новата сликовница „Девојче и мече“ од познатиот македонски илустратор и автор Ване Костуранов, ќе се одржи утре (вторник, 16 април 2019 година) во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“, со почеток во 19 часот. Книгата, која е во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина – публикации“, е топла, сонувачка приказна за другарството