притисни ентер »

Погрешна улица
Погрешна улица

Погрешна улица

Ви пренесуваме дел од колумната на Катерина Блажевска за Призма: Таман ќе стигне некоја убава вест што ќе ни ги потхрани очекувањата дека колективно ќе се придвижиме чекор напред, „по правило“ стигнува поединечен акт што ќе ни ги разбие таквите надежи. Сакаме обединети во различноста да се интегрираме во ЕУ, но да си бидеме дезинтегрирани според различноста