притисни ентер »

Поради голите фотографии кои се појавија во јавноста Меланија се чувствува понижено: Новата книга открива кој е виновен, но таа одбива да поверува
Поради голите фотографии кои се појавија во јавноста Меланија се чувствува понижено: Новата книга открива кој е виновен, но таа одбива да поверува

Поради голите фотографии кои се појавија во јавноста Меланија се чувствува понижено: Новата книга открива кој е виновен, но таа одбива да поверува

Првата дама на САД, Меланија Трамп, се сомнева дека Роџер Стоун, долгогодишниот сојузник и советник на нејзиниот сопруг, претседателот Доналд Трамп, стои позади објавувањето на голите фотографии од нејзината манекенска кариера. Меланија и понатаму одбива да поверува дека нејзиниот сопруг имал улога во објавувањето на фотографиите, наведува Кејт Бенер,

Близок пријател на Трамп ги објавил фотографиите со голата Меланија

Близок пријател на Трамп ги објавил фотографиите со голата Меланија

Новинарката Кејт Бенет открива во книгата  за првата дама на САД „Free, Melania: The Unauthorized Biography“ дека близок соработник и советник на Доналд Трамп, Роџер Стоун, е одговорен за објавувањето на фотографиите на кои таа е гола, а се од времето кога таа работела како модел. Taa во книгата пишува дека Меланија не верува во тврдењата дека Доналд

Објавени тајните од спалната соба на Меланија и Доналд Трамп

Објавени тајните од спалната соба на Меланија и Доналд Трамп

Понекогаш топла, понекогаш камена – така ја опишуваат Меланија во новата книга која донесува пикантерии за многубројните контроверзии во нејзиниот живот.Првата дама Меланија Трамп, како и многу пред неа, се бореше со улогата на експонирана сопруга на американскиот претседател и приватната жена која стои зад неа. Дури и денес, по три години на власт,

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Новинарката Кејт Бенет открива во книгата напишана за Првата дама на САД Free, Melania: The Unauthorized Biography, открива дека близок соработник и советник на Доналд Трамп, Роџер Стоун е одговорен за објавените голи фотографии од нејзиното минатото додека работела како модел. Taa во книга пишува дека Меланија не верува во тврдењата дека Доналд Трамп

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Близок пријател на Трамп ги објавил голите фотографии од Меланија

Новинарката Кејт Бенет открива во книгата напишана за Првата дама на САД Free, Melania: The Unauthorized Biography, открива дека близок соработник и советник на Доналд Трамп, Роџер Стоун е одговорен за објавените голи фотографии од нејзиното минатото додека работела како модел. Taa во книга пишува дека Меланија не верува во тврдењата дека Доналд Трамп

Поради голите фотографии Меланија се чувствува понижено: Новата книга открива кој е виновен, но таа одбива да поверува

Поради голите фотографии Меланија се чувствува понижено: Новата книга открива кој е виновен, но таа одбива да поверува

Првата дама на САД, Меланија Трамп, се сомнева дека Роџер Стоун, долгогодишниот сојузник и советник на нејзиниот сопруг, претседателот Доналд Трамп, стои позади објавувањето на голите фотографии од нејзината манекенска кариера. Меланија и понатаму одбива да поверува дека нејзиниот сопруг имал улога во објавувањето на фотографиите, наведува Кејт Бенер,

Меланија понижена поради голите фотографии: Откриено кој ги објави, но првата дама одбива да верува

Меланија понижена поради голите фотографии: Откриено кој ги објави, но првата дама одбива да верува

Првата дама на САД, Меланија Трамп, се сомнева дека Роџер Стоун, долгогодишниот сојузник и советник на нејзиниот сопруг, претседателот Доналд Трамп, стои позади објавувањето на голите фотографии од нејзината манекенска кариера. Меланија и понатаму одбива да поверува дека нејзиниот сопруг имал улога во објавувањето на фотографиите, наведува Кејт Бенер,

Меланија понижена поради голите фотографии, откриено кој ги објави

Меланија понижена поради голите фотографии, откриено кој ги објави

Првата дама на САД, Меланија Трамп, се сомнева дека Роџер Стоун, долгогодишниот сојузник и советник на нејзиниот сопруг, претседателот Доналд Трамп, стои позади објавувањето на голите фотографии од нејзината манекенска кариера. Меланија и понатаму одбива да поверува дека нејзиниот сопруг имал улога во објавувањето на фотографиите, наведува Кејт Бенер,

СПИЈАТ ВО ОДВОЕНИ СОБИ: Излегоа детали од приватниот живот на Меланија

СПИЈАТ ВО ОДВОЕНИ СОБИ: Излегоа детали од приватниот живот на Меланија

Меланија Трамп и нејзиниот сопруг Доналд спијат во одвоени соби кои не се на ист кат во Белата куќа, е еден од деталите од книгата “Free, Melania: The Unauthorized Biography“, на новинарката Кејт Бенер. Меѓу другото во книгата се наведува дека првата дама на САД во 2018 година за малку ќе останеле без бубрези кога и се влошила здравствената состојба,

Поради голите фотографии кои се појавија во јавноста Меланија се чувствува понижено: Новата книга открива кој е виновен, но таа одбива да поверува

Поради голите фотографии кои се појавија во јавноста Меланија се чувствува понижено: Новата книга открива кој е виновен, но таа одбива да поверува

Првата дама на САД, Меланија Трамп, се сомнева дека Роџер Стоун, долгогодишниот сојузник и советник на нејзиниот сопруг, претседателот Доналд Трамп, стои позади објавувањето на голите фотографии од нејзината манекенска кариера. Меланија и понатаму одбива да поверува дека нејзиниот сопруг имал улога во објавувањето на фотографиите, наведува Кејт Бенер,