притисни ентер »

Вучиќ: Пред нас е најтешка година

Вучиќ: Пред нас е најтешка година

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. На одбележувањето на 182-годишнината од Српската академија на науките и уметностите (САНУ), Вучиќ напомена

Вучиќ: Пред нас е најтешка година

Вучиќ: Пред нас е најтешка година

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. На одбележувањето на 182-годишнината од Српската академија на науките и уметностите (САНУ), Вучиќ напомена

Вучиќ: Пред нас е најтешка година

Вучиќ: Пред нас е најтешка година

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. На одбележувањето на 182-годишнината од Српската академија на науките и уметностите (САНУ), Вучиќ напомена

Вучиќ: Србија е светот се пред најтешката година во поновата историја

Вучиќ: Србија е светот се пред најтешката година во поновата историја

50 Споделувања Share Tweet Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. На одбележувањето на 182-годишнината од Српската академија на науките и

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. . Извор: МИА

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. На одбележувањето на 182-годишнината од Српската академија на науките и уметностите (САНУ), Вучиќ напомена

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. На одбележувањето на 182-годишнината од Српската академија на науките и уметностите (САНУ), Вучиќ напомена

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Вучиќ: Пред нас е најтешка година, да се чекаат поповолни можности во светот за вистината да излезе на виделина

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денес дека Србија и светот се пред најтешката година во поновата историја, година која носи конфликти и немири, поради што најважна задача на Србија е да го зачува мирот, јави дописникот на МИА од Белград. На одбележувањето на 182-годишнината од Српската академија на науките и уметностите (САНУ), Вучиќ напомена