притисни ентер »

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто
Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи смета дека доколку се одржиме на проекциите на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти. Тој вечерва во гостување на ТВ Телма рече дека во период на криза дури и влегувањето во рецесија не е најстрашното што може да се случи и порача дека е важно да имаат ефект одлуките

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Фото: МИА Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи смета дека доколку се одржиме на проекциите на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти. Тој вечерва во гостување на ТВ Телма рече дека во период на криза дури и влегувањето во рецесија не е најстрашното што може да се случи и порача дека е важно да имаат ефект

Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи смета дека доколку се одржиме на проекциите на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти. Тој вечерва во гостување на ТВ Телма рече дека во период на криза дури и влегувањето во рецесија не е најстрашното што може да се случи и порача дека е важно да имаат ефект одлуките

БИТИЌИ: Мислам дека просекот на инфлацијата годинава ќе биде 10 до 11 отсто, сме се справиле и со потешки ситуации ќе се справиме и со оваа

БИТИЌИ: Мислам дека просекот на инфлацијата годинава ќе биде 10 до 11 отсто, сме се справиле и со потешки ситуации ќе се справиме и со оваа

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи смета дека доколку се одржиме на проекциите на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти. Тој вечерва во гостување на ТВ Телма рече дека во период на криза дури и влегувањето во рецесија не е најстрашното што може да се случи и порача дека е важно да имаат ефект одлуките

Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава Ж.Н. Пред 42 секунди Фатмир Битиќи / Фото: Влада на Република Северна Македонија Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи смета дека доколку се одржиме на проекциите, на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти. Добиј ги најважните вести, бесплатно

Битиќи: Доколку се одржиме на проекциите на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти

Битиќи: Доколку се одржиме на проекциите на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи смета дека доколку се одржиме на проекциите на крај на годината просечната годишна инфлација ќе биде 10 до 11 проценти. Тој вечерва во гостување на ТВ Телма рече дека во период на криза дури и влегувањето во рецесија не е најстрашното што може да се случи и порача дека е важно да имаат ефект одлуките