притисни ентер »

Новите информации за Galaxy S22 Ultra донесуваат детали за камерите
Новите информации за Galaxy S22 Ultra донесуваат детали за камерите

Новите информации за Galaxy S22 Ultra донесуваат детали за камерите

На почетокот на овој месец, го добивме првиот вистински поглед на фотографиите во живо на Galaxy S22 Ultra, „премиум“ уредот со најмногу функции во претстојната линија Galaxy S22. Сега, новото протекување го насочи целото наше внимание на хардверот на камерата на телефонот. Според познатиот типстер на Samsung IceUniverse, Samsung Galaxy S22 Ultra ќе

Новите информации за Galaxy S22 Ultra донесуваат детали за камерите

Новите информации за Galaxy S22 Ultra донесуваат детали за камерите

На почетокот на овој месец, го добивме првиот вистински поглед на фотографиите во живо на Galaxy S22 Ultra, „премиум“ уредот со најмногу функции во претстојната линија Galaxy S22. Сега, новото протекување го насочи целото наше внимание на хардверот на камерата на телефонот. Според познатиот типстер на Samsung IceUniverse, Samsung Galaxy S22 Ultra ќе

Samsung конечно планира да понуди брзо полнење од 45W на своите смартфони

Samsung конечно планира да понуди брзо полнење од 45W на своите смартфони

Една од областите каде Samsung заостанува зад другите Android производители е брзото полнење. Додека ОЕМ како Xiaomi веќе го комерцијализира брзото полнење од 120W, најновите и најдобри водечки модели на Samsung сè уште поддржуваат само 25W. Сепак, постојат гласини дека ова конечно може да се промени со Galaxy S22 серијата. Новиот извештај сугерира