притисни ентер »

Лек од природата: Ротквата го чисти организмот
Лек од природата: Ротквата го чисти организмот

Лек од природата: Ротквата го чисти организмот

Овој хранлив зеленчук со мала енергетска вредност значително придонесува за зајакнување на имунитетот, но исто така ја поттикнува и работата на црниот дроб и жолчката… Како најдобра одбрана од инфекции и вируси, ротквата е незаменлива во текот на ледните денови поради големиот број на лековити својства. Овој хранлив зеленчук со мала енергетска вредност