притисни ентер »

ФОТО I Српска нарко банда пакувала кокаин во бетонски блокови – го шверцувала низ цела Европа
ФОТО I Српска нарко банда пакувала кокаин во бетонски блокови – го шверцувала низ цела Европа

ФОТО I Српска нарко банда пакувала кокаин во бетонски блокови – го шверцувала низ цела Европа

Кокаин од јужно-американско производство бил транспортиран со бродови преку холандското пристаниште во Ротердам. Српскта нарко банда која го организирала шверцот денеска е уапсена во повеќе држави во Европа, а беше откриен и начинот како се криел кокаинот и развезувал низ големите европски градови. Запленети се 115 килограми кокаин, од кои нахголем

Во Белгија запленети 115 килограми кокаин, вреден над 11 милиони евра

Во Белгија запленети 115 килограми кокаин, вреден над 11 милиони евра

Полицијата во Белгија заплени околу 115 килограми кокаин сокриен во бетонски плочи како дел од меѓународна полициска операција чија цел е разбивање на српска криминална мрежа, соопшти белгиското правосудство. Уапсени се вкупно девет лица, пет во Белгија, две во Холандија, едно во Луксембург и едно во Србија, се наведува во соопштението на обвинителството

Филмско апсење во Белград: Пронајдени 100 килограми кокаин

Филмско апсење во Белград: Пронајдени 100 килограми кокаин

Во голема полициска акција уапсени се државјани на Србија и БиХ за кои се верува дека се дел од добро организирана криминална група која шверцувала 100 килограми кокаин. Вредноста на запленетиот кокаин се проценува на повеќе од 10 милиони евра. Видеото од акцијата го објави Министерството за внатрешни работи на Србија, а акцијата се одвива во исто

Падна нарко-мафија од Балканот: Апсења во Холандија, Белгија, Луксембург

Падна нарко-мафија од Балканот: Апсења во Холандија, Белгија, Луксембург

Вредноста на запленетиот кокаин се проценува на повеќе од 10 милиони евра. Видеото од акцијата го објави Министерството за внатрешни работи на Србија, а акцијата се одржала во исто време во Холандија, Белгија, Луксембург и Србија. Во Холандија се уапсени членови на организирана криминална група, државјани на Србија Д.Р. (28) и Д.П. (48), кај кои е

Падната наркомафија од Балканот: Повеќе уапсени во Холандија, Белгија и Луксембург

Падната наркомафија од Балканот: Повеќе уапсени во Холандија, Белгија и Луксембург

Во голема полициска акција уапсени се српски државјани за кои се претпоставува дека се дел од добро организирана криминална група која шверцувала 100 килограми кокаин. Вредноста на запленетиот кокаин се проценува на повеќе од 10 милиони евра. Видеото од акцијата го објави Министерството за внатрешни работи на Србија, а акцијата се одвива во исто време

Во Белгија запленети 115 килограми кокаин, вреден над 11 милиони евра

Во Белгија запленети 115 килограми кокаин, вреден над 11 милиони евра

Илустрација - архива/Фото: Маја Јаневска-Илиева Полицијата во Белгија заплени околу 115 килограми кокаин сокриен во бетонски плочи како дел од меѓународна полициска операција чија цел е разбивање на српска криминална мрежа, соопшти белгиското правосудство. Уапсени се вкупно девет лица, пет во Белгија, две во Холандија, едно во Луксембург и едно во

Во Белгија запленети 115 килограми кокаин, вреден над 11 милиони евра

Во Белгија запленети 115 килограми кокаин, вреден над 11 милиони евра

Полицијата во Белгија заплени околу 115 килограми кокаин сокриен во бетонски плочи како дел од меѓународна полициска операција чија цел е разбивање на српска криминална мрежа, соопшти белгиското правосудство. Уапсени се вкупно девет лица, пет во Белгија, две во Холандија, едно во Луксембург и едно во Србија, се наведува во соопштението на обвинителството

Кавачкиот клан изгуби 115 килограми дрога во Белгија

Кавачкиот клан изгуби 115 килограми дрога во Белгија

Полицијата во Белгија заплени околу 115 килограми кокаин сокриен во бетонски плочи како дел од меѓународна полициска операција чија цел е разбивање на српска криминална мрежа, соопшти белгиското правосудство. Уапсени се вкупно девет лица, пет во Белгија, две во Холандија, едно во Луксембург и едно во Србија, се наведува во соопштението на обвинителството

Кавачкиот клан изгуби 115 килограми дрога во Белгија

Кавачкиот клан изгуби 115 килограми дрога во Белгија

Полицијата во Белгија заплени околу 115 килограми кокаин сокриен во бетонски плочи како дел од меѓународна полициска операција чија цел е разбивање на српска криминална мрежа, соопшти белгиското правосудство. Уапсени се вкупно девет лица, пет во Белгија, две во Холандија, едно во Луксембург и едно во Србија, се наведува во соопштението на обвинителството