притисни ентер »

Realme претстави евтин флегшип со pop-up селфи камера
Realme претстави евтин флегшип со pop-up селфи камера

Realme претстави евтин флегшип со pop-up селфи камера

Компанијата Realme го претстави Realme X, прв со кој влегува на пазарот на флегшип уреди. Се работи за најмоќниот смартфон на споменатиот бренд, кој има одлични специдикации, но и многу ниска цена. Realme е компанија која настана од кинескиот гигант Oppo, а примарна цел е индискиот пазар на смартфони. Уредите како што е Realme 3 нудат импресивен дизајн

Realme претстави евтин флегшип со pop-up селфи камера

Realme претстави евтин флегшип со pop-up селфи камера

Компанијата Realme го претстави Realme X, прв со кој влегува на пазарот на флегшип уреди. Се работи за најмоќниот смартфон на споменатиот бренд, кој има одлични специдикации, но и многу ниска цена. Realme е компанија која настана од кинескиот гигант Oppo, а примарна цел е индискиот пазар на смартфони. Уредите како што е Realme 3 нудат импресивен дизајн

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како копија на iPhone

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како копија на iPhone

„Имитацијата е најдобра форма на ласкање“, рече еднаш Крис Кејлеб Колтон, а Motorola веројатно се сложува со оваа изјава, бидејќи новиот смартфон на оваа компанија изгледа скоро идентично како iPhone XS.. Новиот уред на компанијата Motorola доаѓа од линијата на производи Motorola One, а неговото име е One Vision. Смартфонот доби 6,3-инчен LCD екран

Realme претстави евтин флегшип со pop-up селфи камера

Realme претстави евтин флегшип со pop-up селфи камера

Компанијата Realme го претстави Realme X, прв со кој влегува на пазарот на флегшип уреди. Се работи за најмоќниот смартфон на споменатиот бренд, кој има одлични специдикации, но и многу ниска цена. Realme е компанија која настана од кинескиот гигант Oppo, а примарна цел е индискиот пазар на смартфони. Уредите како што е Realme 3 нудат импресивен дизајн

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како клон на iPhone

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како клон на iPhone

Motorola го претстави својот нов смартфон од линијата Motorola One наречен One Vision. Смартфонот доби 6,3-инчен LCD екран со формат 21:9, кој е совршен за гледање филмови – тренд на кој во последно време се приклучија неколку поголеми производители. Овој екран Motorola го нарече CinemaVision. Тоа не е најостриот панел на светот, со резолуција од „само“

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како клон на iPhone

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како клон на iPhone

Motorola го претстави својот нов смартфон од линијата Motorola One наречен One Vision. Смартфонот доби 6,3-инчен LCD екран со формат 21:9, кој е совршен за гледање филмови – тренд на кој во последно време се приклучија неколку поголеми производители. Овој екран Motorola го нарече CinemaVision. Тоа не е најостриот панел на светот, со резолуција од „само“

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како копија на iPhone

Motorola претстави нов смартфон кој изгледа како копија на iPhone

„Имитацијата е најдобра форма на ласкање“, рече еднаш Крис Кејлеб Колтон, а Motorola веројатно се сложува со оваа изјава, бидејќи новиот смартфон на оваа компанија изгледа скоро идентично како iPhone XS. Новиот уред на компанијата Motorola доаѓа од линијата на производи Motorola One, а неговото име е One Vision. Смартфонот доби 6,3-инчен LCD екран

Motorola One Vision е телефон од средната класа со дупка во екранот за камерата

Motorola One Vision е телефон од средната класа со дупка во екранот за камерата

Ова е втор уред од Android One серијата на Motorola и донесува промена во стилот којшто може ќе се користи и во иднина Motorola оваа недела го претстави вториот Android One уред наречен Motorola One Vision, од нивната Motorola One серија. Главната карактеристика на оваа серија е чистото Android искуство кое е загарантирано дека ќе добива надградби

Дали Motorola One Vision е новиот крал на исплатливите смартфони?

Дали Motorola One Vision е новиот крал на исплатливите смартфони?

Motorola направи големо изненадување со новиот смартфон One Vision кој може да стане новиот крал на исплатливите уреди со цена од околу 300 евра при што нуди многу квалитетни перформанси. Motorola One Vision официјално доаѓа со 6,3 инчен CinemaWide дисплеј со размер од 21:9 и Full HD Plus резолуција, а работи со осум-јадрен Samsung Exynos 9609 процесор,