притисни ентер »

Стево на Водно
Стево на Водно

Стево на Водно

Во својот инаугурален говор претседателот Стево рече дека нема да се колеба да ја критикува владата кога ќе оцени дека тоа е неопходно. Јас мислам дека првата можност галантно ја пропушти со тоа што се всели во вилата на Водно. Дали стори добро претседателот на РСМ Стево Пендаровски кога реши да се пресели во вилата на Водно, едно од (зло)делата на

Стево на Водно

Стево на Водно

Дали стори добро претседателот на РСМ Стево Пендаровски кога реши да се пресели во вилата на Водно, едно од (зло)делата на кримвелемајсторот Никола Груевска кој ја смисли за да ја држи на око и на кратко јаже легендата Хорхе Валандовски? Не мислам дека е добро. А еве и зашто. Сакал или не, сегашниот претседател на РСМ му даде легитимитет на (зло)делото