притисни ентер »

„Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје
„Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

„Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

Повеќе стотици дечиња од Битола и од Скопје ќе ја започнат новата учебна година со хуманитарната „Трка на радоста“, што ќе се одржи на 1 септември (недела) во двата града. Шеталиштето во Битола и во Градскиот парк (Школка) во Скопје ќе го исполниме со детски џагор и многу радости. „Трка на радоста“ ја организира TVB.mk – првиот веб ТВ-канал во земјава

„Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

„Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

Повеќе стотици дечиња од Битола и од Скопје ќе ја започнат новата учебна година со хуманитарната „Трка на радоста“, што ќе се одржи на 1 септември (недела) во двата града. Шеталиштето во Битола и во Градскиот парк (Школка) во Скопје ќе го исполниме со детски џагор и многу радости. „Трка на радоста“ ја организира TVB.mk – првиот веб ТВ-канал во земјава

„Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

„Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

Стотици дечиња од Битола и од Скопје ќе ја почнат новата учебна година со хуманитарната „Трка на радоста", што ќе се одржи на 1 септември (недела) во двата града. Tрките ќе се одржат кај шеталиштето во Битола и во Градскиот парк (Школка) во Скопје. Стотици дечиња од Битола и од Скопје ќе ја почнат новата учебна година со хуманитарната „Трка на радоста",

Хуманитарна „Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

Хуманитарна „Трка на радоста“ за почеток на школската година во Битола и во Скопје

Повеќе стотици деца од Битола и од Скопје ќе ја започнат новата учебна година со хуманитарната „Трка на радоста“, што ќе се одржи на 1 септември, недела во двата града. Во Скопје ќе се одржува во Градски парк, додека во Битола ќе се случува кај Шеталиштето. Трката ја организира веб ТВ порталот – TVB.mk, од каде појаснуваат дека настанот е наменет за првачињата,

Трка на радоста 2019 – Битола и Скопје

Трка на радоста 2019 – Битола и Скопје

Да ја започнеме новата учебна година енергично со пробиотскиот јогурт на Бучен Козјак!!! Детската трка е  забавен и хуманитарно-едукативен настан чија главна цел е донација на  училиштен материјал за деца од социјално загрозени семејства, како и подигнување на свеста кај самите деца и нивните родители од потребата за спорт и правилна физичка активност