притисни ентер »

Ако имате масна кожа, испробајте ја оваа маска: Длабински хидрира, матира и го изедначува тенот
Ако имате масна кожа, испробајте ја оваа маска: Длабински хидрира, матира и го изедначува тенот

Ако имате масна кожа, испробајте ја оваа маска: Длабински хидрира, матира и го изедначува тенот

Масната кожа е естетски проблем со кој се соочуваат голем број жени. Масната кожа е резултат на зголемено лачење себум од лојните жлезди, а добрата вест е што оваа состојба може да се контролира со редовна употреба на соодветни маски. Но, факт е дека лицата со помасна кожа подоцна добиваат брчки и последиците од стареењето се јавуваат значително подоцна