притисни ентер »

Татјана Ранташа се претставува со џез фотографии во белградскиот „Дом на млади“

Татјана Ранташа се претставува со џез фотографии во белградскиот „Дом на млади“

35 црно-бели фотографии од македонската фотографка, Татјана Ранташа на 24 ноември ќе бидат изложени во главниот хол во Домот на младите во Белград. Изложбата е насловена „Џезтетика“, а ја организира здружението „Номад-Арт Скопје“. Таа се состои од фотографии од различни генерации македонски музичари, на кои Ранташа работела во изминатите 15 години

Татјана Ранташа со џез фотографии на изложба „Џезтетика“ во Белград

Татјана Ранташа со џез фотографии на изложба „Џезтетика“ во Белград

На 24 ноември во главниот хол од Домот на младите во Белград ќе биде отворена изложбата „Џезтетика“ на Татјана Ранташа, а во организација на здружението „Номад-арт“ – Скопје. Изложбата се состои од 35 црно-бели фотографии од разни генерации македонски музичари, на кои Ранташа работела во изминатите 15 години. Ќе бидат прикажани фотографии од музичари,

„Џезтетика“ на Ранташа во Домот на младите во Белград

„Џезтетика“ на Ранташа во Домот на младите во Белград

Вкупно 35 црно-бели фотографии од различни генерации македонски музичари ќе може да види белградската публика во рамки на изложбата „Џезтетика“ на Татјана Ранташа. Изложбата ќе биде отворена на 24 ноември во Домот на младите во Белград. Ја организира здружението Номад-Арт Скопје, а фотографиите ќе бидат поставени во главниот хол на Домот. Ранташа на

Татјана Ранташа се претставува со џез фотографии во белградскиот дом на млади

Татјана Ранташа се претставува со џез фотографии во белградскиот дом на млади

Триесет и пет црно-бели фотографии од македонската фотографка Татјана Ранташа на 24 ноември ќе бидат изложени во главниот хол во Домот на младите во Белград. Изложбата е насловена „Џезтетика“, а ја организира здружението „Номад-Арт Скопје“. Таа се состои од фотографии од различни генерации македонски музичари, на кои Ранташа работела во изминатите

Без фотоапарат на концерт е како да сум си ја оставила левата рака дома, вели Татјана Ранташа по повод изложбата на фотографии од македонски џез-музичари во Белград

Без фотоапарат на концерт е како да сум си ја оставила левата рака дома, вели Татјана Ранташа по повод изложбата на фотографии од македонски џез-музичари во Белград

На 24 ноември во главниот хол од Домот на младите во Белград ќе биде отворена изложбата „Џезтетика“ на Татјана Ранташа, а во организација на здружението Номад-Арт Скопје. Изложбата се состои од 35 црно-бели фотографии од различни генерации македонски музичари, на кои Ранташа работела во изминатите 15 години. Ќе бидат прикажани фотографии од музичарите

Изложба на фотографии од македонски џез-музичари Џезтетика во Белград

Изложба на фотографии од македонски џез-музичари Џезтетика во Белград

На 24 ноември во главниот хол од Домот на младите во Белград ќе биде отворена изложбата Џезтетика на Татјана Ранташа, а во организација на здружението Номад-Арт Скопје. Изложбата се состои од 35 црно-бели фотографии од различни генерации македонски музичари, на кои Ранташа работела во изминатите 15 години. Ќе бидат прикажани фотографии од музичари

Изложба на фотографии од македонски џез-музичари Џезтетика во Белград

Изложба на фотографии од македонски џез-музичари Џезтетика во Белград

На 24 ноември во главниот хол од Домот на младите во Белград ќе биде отворена изложбата Џезтетика на Татјана Ранташа, а во организација на здружението Номад-Арт Скопје. Изложбата се состои од 35 црно-бели фотографии од различни генерации македонски музичари, на кои Ранташа работела во изминатите 15 години. Ќе бидат прикажани фотографии од музичари

„Џезтетика“ на Ранташа во Домот на младите во Белград

„Џезтетика“ на Ранташа во Домот на младите во Белград

Вкупно 35 црно-бели фотографии од различни генерации македонски музичари ќе може да види белградската публика во рамки на изложбата „Џезтетика“ на Татјана Ранташа. Изложбата ќе биде отворена на 24 ноември во Домот на младите во Белград. Ја организира здружението Номад-Арт Скопје, а фотографиите ќе бидат поставени во главниот хол на Домот. Ранташа на

Изложба на фотографии од македонски џез-музичари Џезтетика во Белград

Изложба на фотографии од македонски џез-музичари Џезтетика во Белград

На 24 ноември во главниот хол од Домот на младите во Белград ќе биде отворена изложбата Џезтетика на Татјана Ранташа, а во организација на здружението Номад-Арт Скопје. Изложбата се состои од 35 црно-бели фотографии од различни генерации македонски музичари, на кои Ранташа работела во изминатите 15 години. Ќе бидат прикажани фотографии од музичари